Libnet.ro
UNICEF

23:30

CEA MAI RAPIDA DIETA: Cum slabesti peste noapte peste 5 kilograme!

B1 B1,
CEA MAI RAPIDA DIETA: Cum slabesti peste noapte peste 5 kilograme!

Una din cele mai rapide si eficiente diete de slabit o reprezinta dieta disociata. DRAMA TOTALA iN FAMILIA REGALA! MEGAN MARKLE A PIERDUT LUPTA! DIN PACATE NU SE MAI POATE FACE NIMIC Cei care vor sa o. continuă pe B1

CEA MAI RAPIDA DIETA: Cum slabesti peste noapte peste 5 kilograme!

Una din cele mai rapide si eficiente diete de slabit o reprezinta dieta disociata. DRAMA TOTALA iN FAMILIA REGALA! MEGAN MARKLE A PIERDUT LUPTA! DIN PACATE NU SE MAI POATE FACE NIMIC Cei care vor sa o.

Vremea in luna februarie. Cea mai secetoasa si calduroasa luna a fost in 2019

Ultima luna calendaristica de iarna, februarie, pastreaza multe din caracteristicile lunii ianuarie, arata meteorologii. Din punct de vedere al temperaturilor, cea mai calduroasa, dar, totodata, si cea mai secetoasa luna februarie a fost cea din anul anterior.

CORONAVIRUS. Un politician italian de extrema-dreapta: Salutul fascist, cea mai buna metoda pentru a evita coronavirusul

Folosirea salutului fascist in locul traditionalelor strangeri de mana reprezinta cea mai buna metoda de prevenire a infectiilor cu noul tip de coronavirus, a declarat luni un politician italian de extrema dreapta, citat de DPA.

Cand incepe sezonul 3 din Vlad. Serialul Pro TV, difuzat la cea mai urmarita televiziune din Bulgaria

Reprezentantii postului Pro TV au anuntat ca cel de-al treilea sezon al serialului Vlad va incepe in curand, iar productia devine internationala, urmand sa fie difuzata la bTV, cea mai urmarita televiziune din Bulgaria.

Putini romani stiu asta! Care a fost cea mai puternica tornada din istoria Romaniei

In Romania, tornadele sunt rare. Cea mai cunoscuta din istorie a ramas tornada de la Bretcu.

VIDEO Handbal feminin: Cristina Neagu si Marta Batinovic, nominalizate la titlul de cea mai buna jucatoare a etapei din Liga Campionilor

Cristina Neagu CSM Bucuresti), Marta Batinovic SCM Ramnicu Valcea) si Ana Gros Brest Bretagne Handball) au fost nominalizate la titlul de cea mai buna jucatoare a etapei din Liga Campionilor la handbal feminin, in sondajul realizat pe pagina de Facebook a competitiei.

FOTO VIDEO Jumatate din turistii straini de la Bukovel, cea mai mare statiune de schi din Ucraina, sunt romani

Cea mai mare statiune de schi din Ucraina, Bukovel, a devenit o destinatie preferata de romani. Drept urmare, gazdele organizeaza exclusiv pentru romani un eveniment de muzica si divertisment, Romanian Days 2020.

Sundance Film Festival-Acasa, My Home, distins cu Premiul special al juriului pentru cea mai buna imagine

Filmul de debut al regizorului Radu Ciorniciuc Acasa, My Homea castigat Premiul special al juriului pentru cea mai buna imagine la Sundance Film Festival.

Ce este Smishing, cea mai noua metoda de fraudare: cum te protejezi pe smartphone, ca sa nu pierzi bani

In materie de tehnici de fraudare, hackerii sunt mai creativi ca niciodata. Cea mai noua metoda care te-ar putea lasa fara bani direct de pe telefon este intitulata smishing si ar trebui sa.

Imaginile sunt infioratoare. Cum s-a simtit cutremurul in cea mai afectata zona din Romania VIDEO

Cutremurul produs noaptea trecuta in Romania a fost filmat cu camera de supraveghere aflata in Targu Trotus, din Bacau, una dintre zonele unde seismul s-a simtit cel mai tare. Reamintim ca seismul a avut magnitudinea de 5,2 pe Richter si a avut loc la ora 3: 26 dimineata, in zona Vrancea, la o adancime de 121 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )