Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTO VIDEO Jumatate din turistii straini de la Bukovel, cea mai mare statiune de schi din Ucraina, sunt romani

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Jumatate din turistii straini de la Bukovel, cea mai mare statiune de schi din Ucraina, sunt romani

Cea mai mare statiune de schi din Ucraina, Bukovel, a devenit o destinatie preferata de romani. Drept urmare, gazdele organizeaza exclusiv pentru romani un eveniment de muzica si divertisment, Romanian Days 2020. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Un port din Venetia a fost evacuat pentru neutralizarea unei bombe din Al Doilea Razboi Mondial Proiectilul, 225 de kilograme, a fost explodat in mare

Un port industrial din Venetia a fost evacuat duminica dimineata pentru neutralizarea unei bombe care data din Al Doilea Razboi Mondial. Bomba a fost explodata in mare, relateaza AFP.

Bernadette are arsuri pe jumatate din corp, insa a fost trimisa acasa de medicii din Bucuresti sa se trateze cu crema de galbenele

Ministrul Sanatatii trimite Corpul de control la Spitalul de Arsi din Bucuresti, dupa ce o pacienta de 22 ani, cu arsuri pe aproape jumatate din suprafata corpului a fost externata, inainte de fi complet vindecata, potrivit familiei.

Marea Britanie a iesit din Uniunea Europeana. Sarbatoare la Londra cu ocazia iesirii din UE. Miting pro-UE la Edinburgh (FOTO, VIDEO)

Sambata, la ora 1:00 ora Romaniei),s-a produs Brexitul, Marea Britanie iesind din Uniunea Europeana, prima data cand un stat-membru a parasit Uniunea Europeana. in momentul de fata.

FOTO VIDEO Pompierii se lupta cu un incendiu de vegetatie care se manifesta pe o suprafata de 5.000 de mp

Pompierii din Dambovita au fost solicitati, vineri, pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata in comuna Vladeni. La fata locului intervine Detasamentul Moreni cu o autospeciala cu apa si spuma.

Astazi are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

Vineri, la ora 24:00 ora Romaniei) se va produce Brexitul, marcand primul moment in care un stat-membru iese din organizatie. Ulterior producerii Brexitului se va intra intr-o asa-numita perioada de tranzitie,.

La miezul noptii are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

Vineri, la ora 24:00 ora Romaniei) se va produce Brexitul, marcand primul moment in care un stat-membru iese din organizatie. Ulterior producerii Brexitului se va intra intr-o asa-numita perioada de tranzitie,.

FOTO VIDEO Cum arata santierul viitoarei sali polivalente din Blaj unde vor juca gratis echipele nationale de volei

Primaria Blaj avanseaza rapid cu proiectul salii polivalente din oras, investitie in valoare de 7 milioane de euro realizata in perteneriat cu Consiliul Judetean.

VIDEO Jandarm din Cluj, filmat cand loveste si ameninta un barbat: Te rup in doua

Un jandarm din Cluj a fost filmat in timp ce loveste un barbat cazut la pamant, il injura si il ameninta: Io-s nime-n Clujul asta? Te rup in doua. Incidentul a avut loc in Piata Garii din Cluj-Napoca, iar Inspectoratul de Jandarmi Judetean IJJ) Cluj sustine ca a declansat o ancheta in acest caz.

VIDEO Politisti din Guineea au folosit o femeie drept scut uman

Fortele de securitate din Guineea au starnit nu val de indignare dupa difuzarea unei inregistrari care pare sa-i prezinte folosind o femeie drept scut uman, in cadrul revoltelor din aceasta tara, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )