Libnet.ro
UNICEF

23:45

Nimeni nu credea ca e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

B1 B1,
Nimeni nu credea ca e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

Andreea Esca si Andreea Berecleanu au multe lucruri in comun si sunt prietene in afara platourilor de stiri. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Re. continuă pe B1

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a reactionat acid la adresa Andreei Esca, dupa ce prezentatoarea Stirilor Pro TV a declarat intr-un interviu ca romanii sunt foarte dezamagiti cu privire la cum au evoluat in tara dupa.

Andreea Esca a suferit din dragoste. Prezentatoarea PRO TV a spus tot: Visul frumos s-a terminat!

Andreea Esca a impartasit din experientele sale amoroase cu toate doamnele si domnisoarele curioase de povestile de iubire dinainte de a-l intalni pe cel care i-a daruit doi copii. Prezentatoarea de stiri a marturisit totul, cu detalii, despre episoadele primelor despartiri care au durut cel mai tare. Andreea Esca, despre cum a suferit din dragoste .

GINECOLOGUL MA IMPLORASE... Andreea Esca a rupt tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca a oferit detalii inedite despre experienta nasterii fiicei sale, Alexia. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Celebra stirista nu are.

Tudor Chirila a fost indragostit de Andreea Esca. S-au cunoscut in tabara, iar artistul a iubit-o cu patima

Tudor Chirila a avut privirea atintita pe diverse domnisoare frumoase de-a lungul timpului, cea mai cunoscuta fiind Andreea Raicu. Ceea ce nu s-a stiut pana acum este ca ochii ca marea si cuvintele frumoase ale lui Tudor Chirila s-au indreptat si spre Andreea Esca. Cand si-a dat seama ca o iubeste cu patima si cum .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )