Libnet.ro
UNICEF

21:30

Socant... Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

B1 B1,
Socant... Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din Romania, devenind celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. Chiar si asa, vedeta este implicata si in alte proiecte,. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Familia Lis nu are parte de liniste, dupa ce s-a aflat ca Oana ar fi flirtat cu barbati insurati. Dezvaluirea a fost facut chiar de sotia unui dintre ei, care a ramas socata atunci cand a descoperit.

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Scena mondena din Romania este cutremurata de noi vesti triste, dupa ce Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a anuntat ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita.

E DIVORTUL ANULUI! Andreea Esca a facut primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

Andreea Esca i-a luat un interviu lui Esther Perel, autoarea cartii Inteligenta erotica, care a fost tradusa si in limba romana. Scriitoarea este o experta in probleme conjugale, iar interviul.

Nimeni nu credea ca asa ceva e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la IVEALA...

Cele mai cunoscute prezentatoare de stiri din Romania au mai multe lucruri in comun decat se credea. Andreea Esca si Andreea Berecleanu au conceptii similare in ceea ce priveste educatia pe care vor sa o pri.

Acesta e SOCUL ANULUI in media: Andreea Esca la Exatlon?!

Andreea Esca a mancat tot ce si-a dorit e sarbatori, iar acum face sport pentru a da jos orice kilogram in plus pe care l-a aumulat in aceasta perioada. Cand au vazut postarea facuta de prezentatoarea TV,.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, celebra diva a showbizului romanesc, a vorbit pentru prima oara despre problemele de sanatate! Acestea fiind spuse, frumoasa vedeta a recunoscut ca este nevoita sa suporte o interventie.

Gata cu BLOCAJUL din SUA: Presedintele Trump a facut anuntul asteptat de un milion de americani

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, a facut declaratia mult asteptata si a anuntat un acord care va pune capat blocajului partial in care a intrat administratia federala, afectand.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )