Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suri Cruise se transforma intr-o adolescenta fitoasa? Cele mai noi poze cu fiica lui Tom Cruise

Adevărul Adevărul,
Suri Cruise se transforma intr-o adolescenta fitoasa? Cele mai noi poze cu fiica lui Tom Cruise

Singurul copil al starurilor Tom Cruise si Katie Holmes pare ca se transforma intr-o tanara superba. Cand au trecut anii si cand a ajuns pustoaica la varsta de 14 ani? Arata din ce in ce mai bine, imaginile dovedesc asta!. continuă pe Adevărul

Cele mai toxice fructe de pe rafturile magazinelor. Evita-le daca vrei sa nu ai probleme de sanatate! Expertii avertizeaza

Enviromental Working Group EWG) a dezvaluit cele mai nocive fructe din magazine, in urma unui studiu in care este analizat nivelul de pesticide folosit de agricultori. Printre cele mai toxice fructe se numara merele si capsunile, din cauza substantelor chimice care le apara de daunatori.

Cele mai lungi cuvinte din limba romana. 5 dintre ele au peste 30 de litere

Amatorii jocului faimos al copilariei, si anume, Spanzuratoarea, ar putea primi o noua provocare. Astfel, s-a descoperit cel mai lung cuvant din limba romana. Are nu mai putin de 44 de liere si este un termen medical, care denumeste o boala pulmonara cronica. Cele mai lungi cuvinte din limba romana Asadar, cel mai lung cuvant .

Cele mai sanatoase metode de conservare a fructelor si legumelor. Cum pregatesti proviziile pentru iarna

Suntem in perioada in care piata abunda de fructe si legume gustoase, de care, cu siguranta, vrei sa te bucuri cat mai mult timp. in frigider insa, durata lor de viata este una limitata, asa ca te intrebi cum le poti pastra cat mai mult timp, fara a folosi conservanti si aditivi alimentari. Iata care .

Atentie mare! Puteti ramane fara bani! Una dintre cele mai importante banci din Romania va blocheaza conturile. Ce trebuie sa faceti ca sa nu va pierdeti banii

Mai multi clienti ai uneia dintre cele mai importante banci din Romania s-au trezit cu conturile blocate pentru ca nu au putut justifica provenienta banilor. Este vorba despre banca ING, care explica ce trebuie sa faca clientii pentru a nu se trezi in aceasta situatie.

Printul George, in cele mai dragalase ipostaze! 20 fotografii!

Ce repede au trecut anii! Printul George, fiul lui Kate Middleton si al Printului William, implineste 7 ani pe data de 22 iulie. Iata o serie de imagini cu micul print in cele mai dragalase ipostaze! .

NASA vine cu vesti incredibile despre Soare. Cele mai apropiate poze realizate cu acest astru. Secretele mingii de foc

NASA a anuntat ca a trimis o sonda spatiala care sa realizeze cele mai apropiate poze cu Soarele facute vreodata. De ce a trimis NASA o sonda catre Soare? Soarele a fost vizitat.

Cele mai detaliate fotografii ale Soarelui surprinse vreodata, publicate de NASA! Ne depasesc asteptarile!

Este premiera in lumea oamenilor de stiinta! in cadrul unei misiuni comune lansata de NASA si Agentia Spatiala Europeana, au fost obtinute cele mai detaliate fotografii ale Soarelui surprinse vreodata. Imaginile au fost surprinse de sonda Solar Orbiter, lansata la inceputul lunii februarie, cu ocazia primei sale apropieri de Soare, la jumatatea lunii iunie.

Top 10 cele mai vizionate filme de pe Netflix, dintr-un punct de vedere

Oficialii Netflix sunt destul de rezervati cand vine vorba de statistici, dar tocmai au publicat un top 10 cu cele mai populare productii de pe platforma. Din cauza modului in care serviciul de.

Cele mai apreciate branduri androgine de fashion

Lumea modei a evoluat mult de la momentul in care barbatii purtau costume, iar femeile purtau exclusiv rochii. Societatea s-a schimbat, iar barierele de gen au fost depasite. Asa s-a nascut moda androgina, iar multe branduri au ales sa se axeze cat mai mult pe acest tip de estetica.

Branduri noi de fashion cu cele mai bune conturi de Instagram

Traim vremuri dificile pentru intreaga zona de business. Industria fashion a fost si ea intens afectata de pandemie, iar majoritatea brandurilor se concentreaza acum foarte mult pe promovarea exclusiv in online.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )