Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madonna: Daca veti vota pentru Hillary Clinton, va voi face sex oral - si ma pricep la asta VIDEO

Adevărul Adevărul,
Madonna: Daca veti vota pentru Hillary Clinton, va voi face sex oral - si ma pricep la asta VIDEO

Cantareata Madonna 58 de ani) a declarat, in gluma, ca va oferi sex oral oricarei persoane care va vota pentru Hillary Clinton. Artista americana a facut acest anunt in discursul introductiv pe care l-a rostit inainte de intrarea in scena a actritei de comedie Amy Schumer, care a sustinut un spectacol de stand-up comedy, sold-out, marti seara, la Madison Square Garden din New York, informeaza independent. co. uk, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Madonna: Daca votati pentru Hillary Clinton eu va voi face SEX ORAL! Si ma pricep la asta! (VIDEO)

Declaratie cel putin surprinzatoare a Madonnei, in contextul apropiatelor alegeri prezidentiase din SUA. Starul pop le-a facut o oferta celor care vor alege sa o voteze pe candidata democrata, Hillary.

VIDEO Madonna:Daca o votati pe Clinton o sa va fac sex oral - si sunt buna la asta

In timp ce o prezenta pe actrita de comedie Amy Schumer in New York, Madonna si-a afirmat din nou sprijinul pentru Hillary Clinton, cantareata in varsta de 58 de ani glumind ca va oferi sex oral celor care o voteaza, scrie Independent.

Cum sa faci sa conteze ceea ce spui. Secrete marturisite de Hillary Clinton intr-o carte

Nu mai e un secret pentru nimeni ca un lider trebuie sa stie sa comunice excelent cu angajatii sai ca sa-i faca sa obtina rezultate concrete si sa fie perseverenti. Cum face asta e marele secret. in cartea Hillary Clinton. Secrete de leadership, autoarea Rebecca Shambaugh scrie despre lectiile de succes oferite de Hillary Clinton.

Ce costum a purtat Hillary Clinton la marea confruntare cu Donald Trump

Hillary Clinton a purtat un costum alb in cadrul confruntarii decisive de aseara cu Donald Trump. Alegerea vestimentara a fost una extrem de potrivita pentru statutul si mesajul celei care isi doreste sa devina prima presedinta a Statelor Unite. Iata cine a creat costumul despre care vorbeste toata lumea.

Hillary Clinton doreste negocierea unei zone de excludere aeriana pentru protejarea civililor din Siria

Hillary Clinton a reafirmat in cursul ultimei dezbateri televizate de la Las Vegas ca sprijina instituirea unei zone de excludere aeriana pentru protejarea populatiei civile in Siria de bombardamentele ru.

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton a castigat ultima dezbatere cu Trump, arata un sondaj CNN. Scorul final dupa cele trei confruntari, 0-3 pentru candidata democrata

Candidata democrata Hillary Clinton a castigat dezbaterea electorala de miercuri impotriva republicanului Donald Trump, ceea ce inseamna a treia sa victorie consecutiva in infruntarile cu omul de afaceri new-yorkez, arata un sondaj CNN/ORC.

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton a castigat ultima dezbatere cu Trump, arata un sondaj CNN. Scorul final dupa cele trei confruntari, 0-3 pentru candidata democrata VIDEO

Candidata democrata Hillary Clinton a castigat dezbaterea electorala de miercuri impotriva republicanului Donald Trump, ceea ce inseamna a treia sa victorie consecutiva in infruntarile cu omul de afaceri new-yorkez, arata un sondaj CNN/ORC.

Hillary Clinton a fost acuzata ca a luat lampi si piese de mobilier din Departamentul de Stat pentru a le folosi la resedinta sa

Candidata democrata la presedintia Statelor Unite, Hillary Clinton, a fost acuzata ca a luat lampi si piese de mobilier de la Departamentul de Stat pentru a le folosi la resedinta sa din Washington D. , arata documente FBI date publicitatii luni si citate de Fox News.

Hillary Clinton, acuzata ca a furat mobila si lampi ce apartineau statului

Hillary Clinton, candidata democrata la presedintia Statelor Unite a fost acuzata ca a luat lampi si mobilier de la departamentul de stat pentru a le folosi la resedinta sa din Washington, conform unor.

Donald Trump acuza mass-media ca raspandeste minciuni pentru a influenta alegerile in favoarea lui Hillary Clinton

Candidatul republican Donald Trump acuza mass-media corupta de fraudarea alegerilor prin raspandirea de minciuni in scopul asigurarii alegerii ca presedinte a lui Hillary Clinton, despre care a insunuat ca s-ar droga, scrie AFP pe pagina electronica, preluata de Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )