Libnet.ro
UNICEF

13:30

Hillary Clinton a fost acuzata ca a luat lampi si piese de mobilier din Departamentul de Stat pentru a le folosi la resedinta sa

Adevărul Adevărul,
Hillary Clinton a fost acuzata ca a luat lampi si piese de mobilier din Departamentul de Stat pentru a le folosi la resedinta sa

Candidata democrata la presedintia Statelor Unite, Hillary Clinton, a fost acuzata ca a luat lampi si piese de mobilier de la Departamentul de Stat pentru a le folosi la resedinta sa din Washington D. , arata documente FBI date publicitatii luni si citate de Fox News. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Un document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton a fost gasit intr-un server din Romania

Documente dezvaluite recent din ancheta FBI privind corespondenta electronica a fostului secretar de Stat Hillary Clinton sugereaza descoperirea unor documente potential clasificate pe un server din Romania, relateaza luni publicatia americana The Washington Examiner in editia online.

Hillary Clinton, acuzata ca a furat mobila si lampi ce apartineau statului

Hillary Clinton, candidata democrata la presedintia Statelor Unite a fost acuzata ca a luat lampi si mobilier de la departamentul de stat pentru a le folosi la resedinta sa din Washington, conform unor.

Statuia nud a lui Hillary Clinton, controverse in Manhattan: Este obscena! Nu vreau sa fiu nevoita sa vad asta! (VIDEO)

O statuite nud a lui Hillary Clinton a fost expusa deasupra statiei de metrou Manhattan la doar cateva minute de mers de Wall Street. Statuia o infatiseaza pe Clinton epunandu-si partile.

Statuia NUD a lui Hillary Clinton, controverse in Manhattan: Este obscena! Nu vreau sa fiu nevoita sa vad asta! (VIDEO)

O statuite nud a lui Hillary Clinton a fost expusa deasupra statiei de metrou Manhattan la doar cateva minute de mers de Wall Street. Statuia o infatiseaza pe Clinton epunandu-si partile.

VESTE BOMBA: Document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, gasit intr-un server din Romania

Un document clasificat care a fost sustras de hackeri de la Hillary Clinton sau de la colaboratori ai sai a fost gasit intr-un server din Romania, potrivit unor surse, scrie publicatia The Washington.

Cum sa faci sa conteze ceea ce spui. Secrete marturisite de Hillary Clinton intr-o carte

Nu mai e un secret pentru nimeni ca un lider trebuie sa stie sa comunice excelent cu angajatii sai ca sa-i faca sa obtina rezultate concrete si sa fie perseverenti. Cum face asta e marele secret. in cartea Hillary Clinton. Secrete de leadership, autoarea Rebecca Shambaugh scrie despre lectiile de succes oferite de Hillary Clinton.

Document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, gasit intr-un server din Romania

Un document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, candidatul democrat la presedintia SUA, ori de la colaboratori ai acesteia a fost gasit intr-un server din Romania, anunta surse citate de.

WikiLeaks publica trei discursuri platite sustinute de Hillary Clinton pentru Goldman Sachs

Trei discursuri in schimbul carora Hillary Clinton a primit sume de bani de la Banca Goldman Sachs au fost publicate sambata de site-ul WiKileaks, care releva legaturi intre candidata democrata in alegerile prezidentiale americane si principalii actori de pe Wall Street, relateaza AFP.

Lovitura dura pentru Hillary Clinton. Ce legatura exista intre candidatul democrat pentru Casa Alba si bancherii de pe Wall Street

Trei discursuri ale lui Hillary Clinton, platite de catre banca Goldman Sachs, au fost publicate sambata de catre site-ul WikiLeaks, aruncand o lumina crunta asupra legaturilor candidatei democrate pe.

Ambasadorii locali din SUA, insultati de fostul Secretar de Stat. Hillary Clinton a incalcat protocolul oficial in repetate randuri (VIDEO)

FBI a eliberat documente ale agentiei care investigheaza cazul serverului privat al lui Hillary Clinton. Un membru al echipei sale de securitate a subliniat influenta Humei Abedin, spunand ca fostul secretar de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )