Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este insarcinata pentru a doua oara. A suprins pe toata lumea cu anuntul ei: Lansare noua in 2020!

B1 B1,
Este insarcinata pentru a doua oara. A suprins pe toata lumea cu anuntul ei: Lansare noua in 2020!

Vine barza in lumea showbiz-ului. Actrita si cantareata Christina Milian este insarcinata pentru a doua oara. continuă pe B1

Cornel Ilie a devenit tata pentru a doua oara: prima imagine cu bebelusul si mesajul emotionant al cantaretului FOTO

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie 42 de ani), a devenit tata pentru a doua oara si a postat, in mediul online, prima imagine cu bebelusul, dar si un mesaj emotionant, in care spune ca mamicile sunt Dumnezei, taticii sunt doar simpli oameni. Eliza Ilie 31 de ani), cea care i-a devenit sotie acum patru ani, i-a daruit inca un copil.

Cornel Ilie, TATA pentru a doua oara: PRIMA IMAGINE cu bebelusul (FOTO)

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, a devenit tatic pentru a doua oara. partenera sa de viata a adus pe lume un baietel.

inca o vedeta este insarcinata! Prezentatoarea TV, mama pentru a treia oara

Cristina Dochianu si Cristian Fogarassy vor deveni parinti pentru a treia oara. Vedeta a facut marele anunt pe contul personal de Instagram, iar, deocamdata, nu se stie sexul bebelusului pe care il.

Vremea va fi calda, cu temperaturi de pana la 34 de grade, in urmatoarele zile. De joi se raceste in toata tara. Prognoza pentru doua saptamani

Vremea va fi calda, cu temperaturi care vor ajunge pana la 34 de grade, in urmatoarele zile. De joi se raceste insa in toata tara, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani transmise luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Turcia reduce dobanda pentru prima oara in ultimii cinci ani

Banca Centrala a Turciei CBRT) a redus semnificativ rata dobanzii ieri, cu 425 puncte de baza, la 19,75%, mai mult decat previzionau analistii, pentru a stimula economia, afectata de recesiune, transmit Anadolu si Reuters.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand revin ploile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 29 iulie, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie-11 august, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )