Libnet.ro
UNICEF

05:45

Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1: Din pacate este vorba de indragitul cuplu Nea Marin - Liviu Varciu...

B1 B1,
Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1: Din pacate este vorba de indragitul cuplu Nea Marin - Liviu Varciu...

Circ maxim in supermarket facut de Nea Marin si Liviu Varciu, dupa ce Varciu a fost trimis sa cumpere ulei. Povestea ]n detaliu o spune chiar Antena1: Nu mi-au ajuns banii de patru sticle de ulei. Am luat. continuă pe B1

SOC in lumea mondena! SMILEY e in lacrimi: Sunt COMPLESIT! Anuntul a fost facut, chiar de ziua vedetei! Fanilor nu le-a venit sa creada

Indragitul cantaret Smiley marturisste pe retelele de socializare ca a fost miscat de cele peste 10. 000 de mesaje de felicitare primite de la fani cu ocazia zilei de nastere a artistului. Am avut.

Veste teribila in SHOWBIZ: Anuntul a fost facut impreuna de si ...

Fetita si a lui si-a petrecut prima vacanta la bunicii paterni de curand. Socrii prezentatoarei TV au fost extrem de incantati si spera sa repete cat mai repede experienta,.

OANA LIS e in lacrimi! Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS

Fostului primar al Bucurestiului, Viorel Lis, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit a.

Se pregateste sa MOARA! - Anuntul trist despre un mare ACTOR

Anunt trist in lumea cinematografica! Un mare actor este in stare extremd e grava. Alain Delona capatat o infactie, care s-a extins la picior. Actorul are dureri ingrozitoare, dar medicii un-l pot opera.

Masinile diesel, interzise oficial: Anuntul e facut chiar de Comisia Europeana! Ce se intampla in Romania

Masinilile cu motor diesel vor fi istorie in timp foarte scurt! O spune chiar comisarul european pentru piata interna si industrie. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in cativa ani acestea.

A MURIT! Industria automobilelor nu va mai fi la fel: Tristul anunt tocmai a fost facut... (FOTO)

Sergio Marchionne, managerul italo-canadian care a fost emblematicul director al Fiat Chrysler FCA) timp de 14 ani, a murit, a anuntat miercuri Exor, holdingul familiei Agnelli, potrivit Mediafax. Cu cea mai mare t.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )