Libnet.ro
UNICEF

14:15

Asta da veste! Andreea Marin a vorbit despre casatorie. Cand va ajunge din nou in fata altarului

B1 B1,
Asta da veste! Andreea Marin a vorbit despre casatorie. Cand va ajunge din nou in fata altarului

Andreea Marin a vorbit recent despre casatorie, dupa trei mariaje esuate. Vedeata a mai fost casatorita cuCristian Gheorghita, Stefan Banica Junior si Tuncay Ozturk. Acum fosta prezentatoare TV. continuă pe B1

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu ca vedeta nu si-a dorit dintotdeauna sa lucreze in televiziune, ci s-a pregatit in domeniul.

Andreea Marin ne prezinta ritualul sau de machiaj. Aparitie super sexy pe Instagram!

Andreea Marin si-a surprins fanii postand pe IGTV o inregistrare video in care prezinta pasii ritualului sau de machiaj. Filmarea a fost realizata in hotelul in care a petrecut vacanta din Grecia si o prezinta pe vedeta intr-una din cele mai sexy ipostaze din ultima vreme.

Informatia a fost confirmata OFICIAL: Da, e vorba de iubitul indragitei vedete Andreea Marin!

Andreea Marin nu a facut niciodata un secret din faptul ca este pasionata de dans. Iar, recent, vedeta a dezvaluit ca iubitul ei impartaseste aceeasi pasiune, astfel ca cei doi danseaza impreuna de.

Andreea Marin RUPE plajele in Grecia, alaturi de iubitul tinerel: Uite ce ZEITA SEXY e in costumul de baie! (FOTO)

Viata Andreea Marin e din nou pe val. La propriu. Zana surprizelor, aflata in vacanta pe plajele mirifice ale Greciei, s-a transformat intr-o adevarata zeita sexy.

Motivul real pentru care a fost ucis Nicolae Ceausescu. Nimeni nu a vorbit despre asta

Cei care iubesc adevarul, au tot insistat sa-l caute, indiferent de cati ani s-au asternut peste acesta. Cu toate ca au trecut zeci de ani de la finele regimului comunist, abia acum ies la iveala povestile extrem de bine ascunse de liderii regimului. Care este motivul adevarat din spatele sinuciderii bruste al fostului presedinte al .

Caru cu vedete: Legatura dintre Horia Brenciu si Karmen Simionescu. Ce ii uneste pe cei doi; Andreea Marin, vacanta de vis alaturi de iubitul ei! Cat de sexy e Zana in costum de baie

Mr. Bean, schimbat complet la 64 de ani! Iata cum arata actorul in prezent. A jucat in nenumarate filme si seriale care au avut un succes incredibil, precum Johnny English, BlackAdder si Maigret, insa. Mihai Mitoseru rupe tacerea despre adevaratul motiv al despartirii de Noemi: Cel mai bun lucru pe care l-am facut a fost sa o invit la divort. 13 ani inseamna o viata intreaga. E greu, cel mai nasol e ca.

Alice Iacobescu, scoasa de pe post dupa ce a vorbit despre motivele plecarii sale de la Digi 24. Jurnalista era in preaviz pana in octombrie

Jurnalista Alice Iacobescu a vorbit, intr-un interviu acordat Pagina de Media, despre motivele pentru care a decis sa demisioneze de la Digi 24, si a marturisit ca va ramane in continuare in presa, dar exclude varianta de a semna cu o alta televiziune de stiri.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )