Libnet.ro
UNICEF

21:15

Motivul real pentru care a fost ucis Nicolae Ceausescu. Nimeni nu a vorbit despre asta

Playtech Playtech,
Motivul real pentru care a fost ucis Nicolae Ceausescu. Nimeni nu a vorbit despre asta

Cei care iubesc adevarul, au tot insistat sa-l caute, indiferent de cati ani s-au asternut peste acesta. Cu toate ca au trecut zeci de ani de la finele regimului comunist, abia acum ies la iveala povestile extrem de bine ascunse de liderii regimului. Care este motivul adevarat din spatele sinuciderii bruste al fostului presedinte al . continuă pe Playtech

Nicolae Ceausescu a avut un secret rusinos pe care l-a impartit doar cu tovarasa lui de viata, la propriu

Nicolae Ceausescu a fost cunoscut drept un om cu multe secrete, mai ales cu multe planuri ce putin trebuiau sa le ia la cunostinta, pana dupa ce erau acestea infaptuite. Ce rusine se ascundea sub asternuturile cuplului comunist si de care s-ar fi sfiit daca ar fi aflat ca acum este in vazul tuturor? Secretul .

Cele 7 minuni ale lui Nicolae Ceausescu. Cum au uimit romanii intreaga lume, in comunism

Cativa romani regreta si acum disparitia lui Ceausescu de la conducerea Romaniei. Acestia au precizat de-a lungul timpului ca a reusit, pe langa perioada grea daruita romanilor, minuni aparte care vor ramane pentru totdeauna in istorie. Care sunt cele 7 minuni facute de Nicolae Ceausescu de care unii inca reamintesc? Cele 7 minuni ale lui .

MARIA GHIORGHIU, previziune apocaliptica pentru Romania: Nicolae Ceausescu rade de dincolo de MOARTE! Urgia ne va lovi in curand, fratilor

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei un text intitulat Nicolae Ceausescu rade de dincolo de moarte . in aceasta dimineata, in zori, o lumina alba si stralucitoare ma trezeste.

Un militar american a fost ucis in Afganistan! Detalii de ultim moment

Un militar american a fost ucis luni in Afganistan, a anuntat misiunea NATO Resolute Support. Potrivit anuntului, militarul a fost ucis in misiune, insa nu au fost furnizate si alte.

Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest. Cine nu o lasa pe Elena sa faca asta

Gheorghe Dinca se afla in arest de aproape doua luni. Cu toate acestea, sotia sa, Elena, nu vine sa il viziteze. Cine nu o lasa sa faca asta? Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, este in arest de aproximativ doua .

INTERVIU Vlad Mixich: Cel putin 54 dintre medicamentele pentru care se suspenda exportul paralel nu au fost exportate paralel. Ordinul Ministerului Sanatatii e scris foarte prost si nu va rezolva toate crizele de medicamente

Cel putin 54 de medicamente de pe lista de 172 de citostatice si imunosupresoare pentru care Ministerul Sanatatii intentioneaza sa suspende timp de 6 luni exportul paralel nu au fost exportate paralel, iar cauzele pentru care ele nu se gasesc in Romania ar putea fi cu totul altele, afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, Vlad Mixich, expert in politici de sanatate si fost vicepresedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului. El atrage atentia ca proiectul de Ordin al Ministerului Sanatatii, publicat vineri in dezbatere publica, e foarte prost si nu va rezolva toate crizele de medicamente.

Performanta iPhone 11 lasa concurenta in lacrimi si e motivul pentru care costa atat

IPhone 11 si iPhone 11 Pro au fost anuntate oficial. Ca de fiecare data, Apple n-a oferit chiar toate detaliile. Dar, din fericire, in mai putin de-o saptamana le-am aflat. Astfel, acum.

Digi 24: Viorica Dancila a obtinut fotografia pentru care Dragnea a platit 100.000 de dolari - surse

Inca de saptamana trecuta, echipa premierului incerca sa obtina o intalnire la nivel inalt, in incercarea de a puncta in campania electorala cu o fotografie care sa o valideze drept partener al SUA, au declarat surse oficiale pentru Digi24. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2232 seconds )