Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Adrian Gutila, tatal Danei Budeanu

B1 B1,
Cine este Adrian Gutila, tatal Danei Budeanu

Dana Budeanu, cunoscuta creatoare de moda, este fiica lui Adrian Gutila si a arhitectei Lucretia Gutila. Vedeta este cunoscuta in mediul online pentru sfaturile vestimenatre pe care le ofera, iar mai nou se. continuă pe B1

Dieta Danei Budeanu. Ce mananca la 12 noaptea si la prima ora, dimineata, de e slaba

Multe doamne si domnisoare au fost curioase de-a lungul timpului in privinta stilului de viata al Danei Budeanu. Creatoarea de moda a marturisit ce face pentru a se mentine in forma si care sunt tabieturile sale. Care este dieta fostei vedete de la Pro TV si ce mananca seara si dimineata? Dieta Danei Budeanu: Ce .

Antena 3, lovitura din cauza Danei Budeanu. Ce a patit postul TV

Editia exploziva a emisiunii Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, ce a avut-o ca invitat pe Dana Budeanu a adus noua lovitura postului Antena 3. Totul s-a decis in urma cu 24 de ore. Ce repercursiuni au atras dezvaluirile socante ale vedetei. Postul Antena 3 a primit o noua lovitura, din cauza Danei Budeanu. Ce .

Cine este noul iubit al lui Halle Berry!

Halle Berry, una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, iubeste. Ea insasi a dezvaluit identitatea barbatului din viata ei. Iata cine este noul iubit al lui Halle Berry.

Cine este noua iubita a lui Ianis Hagi. De cand sunt cei doi, de fapt, intr-o relatie

Lui Ianis Hagi ii prieste la Rangers. Astfel, romanul a dat o pasa de gol in ultima etapa din Scotia si este in turul trei preliminar din Europa League. Cine este noua iubita a lui Ianis Hagi Si asta nu e tot. Se pare ca lui Ianis Hagi ii merge bine si in viata personala.

Cine este, de fapt, stelistul vandut germanilor de catre Ceausescu. Povestea de film a sportivului: Voiam sa-mi cumpar parintii

Hans Schmidt a fost unul dintre cei mai buni jucatori de handbal din Romania in anii 60. A fost campion national cu Stiinta Timisoara si cu Steaua. A facut parte din echipa care a adus primul titlu pentru echipa de handbal a militarilor. Ajuns la 77 de ani, Hans Schmidt si-a rememorat viata de film .

EXCLUSIV Cine este fotbalistul pe care Mirel Radoi l-a dat afara de la echipa nationala! Greseala de neiertat a jucatorului

In urma cu doua zile, Mirel Radoi a fost invitat la emisiunea lui Tudor Samuila de la Telekom, in cadrul careia a vorbit deschis despre felul in care face convocarea la echipa nationala, despre obiective, dar si despre modalitatea in care interactioneaza cu antrenorii echipelor la care activeaza jucatorii pe care ii selecteaza. Cine este .

Cine este, de fapt, noua iubita a sotului Ancai Turcasiu. Rasturnare de situatie: vestea halucinanta despre femeie

Dupa divortul de Anca Turcasiu, medicul stomatolog Cristian Georgescu pare sa fi nimerit intr-un trio amoros. Astfel ca blondina pe care acesta o saruta cu pathos zilele trecute la mall ar fi implicata intr-o relatie foarte serioasa. Cine este, de fapt, noua iubita a sotului Ancai Turcasiu Se pare ca medicul Cristian Georgescu, cel care .

Manuela de la Puterea Dragostei s-a indragostit. Cine este noul iubit al concurentei

Manuela de la Puterea Dragostei este foarte discreta atunci cand vine vorba despre viata sa amoroasa, mai ales ca, din ce sustine aceasta, barbatii cam lipsesc din orizonturile sale. Manuela de la Puterea Dragostei s-a indragostit Chiar si asa, aceasta a gasit o solutie, iar de curand a decis sa prezinte persoana care i-a fost .

Dieta Danei Budeanu de arata atat de bine! Ritualul ei din fiecare dimineata: Mananc tort in fiecare zi

Dana Budeanu are o silueta de invidiat si asta se poate vedea clar din toate postarile sale de pe conturile de socializare. Ea a dezvaluit ce mananca zilnic si surpriza: felia de tort este nelipsita, mai ales noaptea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )