Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO Cum s-au prezentat vedetele la Gala Gopo 2020: O editie in care toti jucam in scenariul strict al distantarii, cu masca obligatorie

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum s-au prezentat vedetele la Gala Gopo 2020: O editie in care toti jucam in scenariul strict al distantarii, cu masca obligatorie

Luni, 29 iunie, la Verde Stop Arena, a avut loc cea de-a 14-a editie a Galei Premiiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din Romania. continuă pe Adevărul

Gala Gopo 2020 - La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu, marele castigator cu 9 trofee FOTO

Filmul La Gomera, regizat de Corneliu Porumboiu, produs de Patricia Poenaru si Marcela Ursu, a fost desemnat marele castigator al galei Gopo 2020 cu 9 trofee.

GALA GOPO 2020: Apel de sustinere a productiei de film

Play Gala Gopo, care a premiat cele mai bune productii de anul trecut, a avut loc luni seara in conditii de pandemie - in aer liber, cu recomandarea organizatorilor catre participanti de a purta masca de protectie, cu aceasta ocazie fiind reluat apelul de sustinere a industriei cinematografiei romanesti.

Gala Gopo 2020: Lista completa a castigatorilor, in frunte cu La Gomera, a lui Corneliu Porumboiu

Gala Gopo din acest an nu a mai fost dominata de controverse, la fel ca in anii trecuti. Evenimentul a reusit totusi sa atraga atentia asupra unor filme pe care, altfel, le-ai fi ratat. La.

S-a ales praful de eleganta Oscarurilor romanesti. Cum s-au imbracat vedetele la Premiile Gopo 2020!

Seara trecuta s-a desfasurat, in aer liber si conform restrictiilor in vigoare, Gala Premiilor Gopo, cunoscuta drept Oscarurile romanesti. Iata cum si-au facut vedetele aparitia pe covorul rosu! .

Castigatorii Premiilor Gopo 2020, gala derulata in aer liber din cauza pandemiei

Aseara a avut loc, pentru prima oara in aer liber, Gala Premiilor Gopo, unde au fost premiate productiile care au excelat in ultimul an in lumea cinematografiei, precum si actorii care s-au facut remarcati. Iata cine a primit trofeele Gopo, supranumite Oscarurile romanesti.

Premiile Gopo 2020. Lista nominalizatilor: filmele cu cele mai multe nominalizari

Dupa o amanare de cateva luni datorata pandemiei, a sosit ziua mult asteptata a decernarii Premiilor Gopo 2020, pentru cele mai prestigioase creatii ale cinematografiei romanesti. Cea de-a 14-a.

Azi se decerneaza Premiile Gopo 2020. Unde poti vedea LIVE pe internet gala

Cea de-a 14-a editie a Galei Premiilor Gopo, evenimentul care celebreaza si recompenseaza anual cele mai importante realizari cinematografice din Romania, era programata, initial, pe 24 martie, urmand a se.

Gala Gopo: La Gomera, de Corneliu Porumboiu - marele castigator Lista premiilor

Filmul La Gomera, de Corneliu Porumboiu, a fost marele castigator al Galei Gopo de luni seara, cu noua trofee, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cel mai bun scenariu, potrivit Agerpres.

Premiile Gopo 2020. Lista castigatorilor: Iulian Postelnicu a luat premiul pentru cel mai bun actor

Cea de-a 14-a editie a Galei Premiilor Gopo s-a desfasurat pe 29 iunie, intr-o noua formula. Din pricina restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea noului coronavirus, Oscarurile Romaniei au fost re.

Premiile Gopo 2020. Vezi lista completa a nominalizatilor

La Gomera regia Corneliu Porumboiu), Calatoria fantastica a Maronei regia Anca Damian), Monstri. r. Marius Olteanu), Parking r. Tudor Giurgiu) si Touch Me Not r. Adina Pintilie) sunt filmele care au intrat in cursa pentru castigarea trofeului Gopo la categoria Cel mai bun film de lungmetraj.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )