Libnet.ro
UNICEF

08:30

HOROSCOP italian de la Mihai Voropchievici. Viitorul suna bine pentru acesti nativi

B1 B1,
HOROSCOP italian de la Mihai Voropchievici. Viitorul suna bine pentru acesti nativi

Horoscop 2020 Mihai Voropchievici, realizat de numerolog la Antena 3. Previziunile au fost facute pe baza zodiacului italian. Alege grupa de care apartii in functie de data. continuă pe B1

HOROSCOP RUNE MIHAI VOROPCHIEVICI pentru 23-29 decembrie 2019: O saptamana in care poti incepe o viata noua, din varii motive

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 23-29 decembrie, la Antena3. Runele sunt mai mult decat favorabile pentru o zodie, potrivit numerologului.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 23-29 decembrie, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 23 - 29 decembrie 2019.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 23-29 decembrie 2019, cu Mihai Voropchievici. Taurii incep o viata noua, Scorpionii sunt pe punctul de a-si vedea dorintele indeplinite

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 23 - 29 decembrie 2019.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Ce schimbari trebuie sa faca fiecare zodie in 2020

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, horoscopul schimbarilor pentru fiecare zodie. Ce trebuie sa facem pentru a ne merge bine in 2020.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Cum fac bani zodiile in 2020

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, horoscopul banilor pentru anul 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in parte ca sa castige mai multi bani, in functie de hobby-uri pe care le au.

HOROSCOPUL RUNELOR pentru ACEASTA SAPTAMANA. Mihai Voropchievici a facut anuntul DEVASTATOR: Zodiile care vor fi lovite de FATALITATE

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, intr-o emisiune la Antena 3, horoscopul runelor pentru saptamana 16-22 decembrie 2019.

Mihai Voropchievici: 2020 - AN BISECT. Provocari la tot pasul. Cum se SCHIMBA VIATA pentru fiecare zodie in parte

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au vorbit despre importanta anilor bisecti, cum este anul ce vine - 2020,la emisiunea Adevaruri Ascunse. intr-un an bisect nu trebuie sa divortezi sau sa.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 DECEMBRIE. Racii sunt favorizati pentru o zi excelenta in cuplu, Balantele au o multime de provocari

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, LUNI 23 DECEMBRIE 2019. Soarele si-a inceput sezonul prin Capricorn de unde ne va insoti la trecerea dintre ani iar astazi are o cuadratura mai delicata pentru noi cu Chiron, micul astru responsabil cu vindecarea ranilor noastre sufletesti. Sa fim atenti la anumite stari ce pot aparea la unii dintre noi. Poate suntem mai obositi, epuizati, poate cineva ne apasa butoane si reactionam cu vechi rani pe subiecte pe care nu le-am fi dorit activate din nou.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )