Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steven Seagal, acuzat de hartuire sexuala de inca o actrita: S-a asigurat ca i-am vazut pistolul. Julianna Margulies a povestit si un incident cu Weinstein

Adevărul Adevărul,
Steven Seagal, acuzat de hartuire sexuala de inca o actrita: S-a asigurat ca i-am vazut pistolul. Julianna Margulies a povestit si un incident cu Weinstein

Actrita Julianna Margulies 51 de ani), cunoscuta pentru rolurile din serialele Sotia perfecta si Spitalul de Urgenta, a dezvaluit un incident petrecut la inceputul anilor 90, cand a dat proba pentru un rol in filmul Cartierul Crimei, cu Steven Segal in rol principal. Actrita a povestit si o intamplare cu Harvey Weinstein, similara cu cele povestite de numeroasele lui victime. continuă pe Adevărul

Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati: Spunea ca de fapt vreau sa intretin relatii sexuale cu el, dar ca nu o fac, pentru ca sunt las

Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati, dintre care unul sustine ca era minor atunci cand actorul i-a facut avansuri, invitandu-l la locuinta sa, in anul 1988, informeaza hollywoodreporter. com.

Actorul Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati

Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati, dintre care unul sustine ca era minor atunci cand actorul i-a facut avansuri, invitandu-l la locuinta sa, in anul 1988, scrie News. ro, citand hollywoodreporter. com.

Jared Leto refuza sa lucreze cu regizorul Brett Ratner, acuzat de hartuire sexuala: productia filmului despre Hugh Hefner a fost oprita

Playboy a oprit productia filmului despre Hugh Hefner, in urma acuzatiilor de hartuire sexuala si viol aduse lui Brett Ratner, regizorul productiei. in plus, actorul Jared Leto, care fusese anuntat ca protagonist, a transmis ca nu va colabora niciodata cu acesta.

Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de opt membri ai echipei de filmare House of Cards. Marturiile angajatilor

Mai multi angajati ai serialului House of Cards il acuza pe Kevin Spacey de hartuire sexuala si comportament neadecvat, iar Netflix si compania producatoare a anuntat ca investigheaza acuzatiile aduse actorului.

Dustin Hoffman, aparat de regizorul filmului Death of a Salesman, dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala

Dustin Hoffman a fost aparat de regizorul filmului Moartea unui comis-voiajor/ Death of a Salesman, Volker Schlondorff, dupa ce o femeie l-a acuzat pe actor ca a hartuit-o sexual in anul 1985, pe platourile de filmare ale lungmetrajului. Cineastul sustine ca artistul a fost doar glumet si ca Anna Graham Hunter i-a interpretat gresit comportamentul, informeaza hollywoodreporter. com.

Dustin Hoffman, aparat de regizorul filmului Death of a Salesman, dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala: Este o exagerare

Dustin Hoffman a fost aparat de regizorul filmului Moartea unui comis-voiajor/ Death of a Salesman, Volker Schlondorff, dupa ce o femeie l-a acuzat pe actor ca a hartuit-o sexual in anul 1985, pe platourile de filmare ale lungmetrajului. Cineastul sustine ca artistul a fost doar glumet si ca Anna Graham Hunter i-a interpretat gresit comportamentul, informeaza hollywoodreporter. com, scrie News. ro.

inca un star de la Hollywood, acuzat de hartuire sexuala

Hollywoodul este invaluit in acest moment de un scandal urias, dupa ce mai multe staruri sunt acuzate de hartuire sexuala. Ultimul actor vizat este Steven Seagal, iar acuzatiile sunt facute de.

Un nou caz de hartuire sexuala: Un ministru a demisionat

Un ministru din cadrul guvernului local scotian a demisionat sambata, admitand ca a avut un comportament inadecvat, un nou cap cazut in scandalul de hartuire sexuala ce afecteaza.

Acuzatiile de hartuire sexuala zguduie Marea Britanie

Scena politica din Marea Britanie este puternic zdruncinata de un val de acuzatii de hartuire sexuala, pe fondul carora a venit si prima demisie la varf - cea a ministrului Apararii, Michael Fallon.

Kevin Spacey, dispus sa urmeze un tratament, in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Actorul Kevin Spacey sustine ca se afla in cautarea unei evaluari si a unui tratament, in urma multiplelor acuzatii de hartuire sexuala care au fost lansate impotriva lui.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )