Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kanye West, in lacrimi la primul miting din campania prezidentiala, a explicat de ce este impotriva avortului si a controlului armelor de foc

Adevărul Adevărul,
Kanye West, in lacrimi la primul miting din campania prezidentiala, a explicat de ce este impotriva avortului si a controlului armelor de foc

Kanye West a sustinut duminica, in Carolina de Sud, primul miting din campania lui pentru functia de presedinte al Statelor Unite, dupa ce in urma cu o saptamana un membru al echipei sale a spus ca rapperul renunta la cursa. continuă pe Adevărul

Kanye West a izbucnit in lacrimi la primul miting din campania prezidentiala. Aproape ca mi-am ucis fiica (VIDEO)

Dupa ce un membru al echipei sale a anuntat, acum o saptamana, ca rapper-ul Kanye West se retrage din cursa pentru pesedintia Statelor Unite ale Americii, acesta a sustinut, duminica, in Carolina de Sud,.

Alegeri SUA 2020. Rapperul Kanye West, in lacrimi la primul miting din campania prezidentiala

Kanye West a sustinut duminica, in Carolina de Sud, primul miting din campania lui pentru functia de presedinte al Statelor Unite, dupa ce in urma cu o saptamana un membru al echipei sale a spus ca rapperul renunta la cursa.

Kanye West a inceput brusc sa planga in fata fanilor! Ce s-a intamplat! Rapperul candideaza pentru presedintia SUA

Kanye West a facut spectacol la primul sau miting electoral. Rapperul, care doreste sa obtina fotoliul de la Casa Alba, a urcat pe scena fara masca insa imbracat cu o vesta antiglont si cu anul 2020 marcat in tunsoare.

SUA: Kanye West si-a anuntat candidatura la prezidentiale in cadrul unui miting neconventional

Rapperul Kanye West si-a anuntat oficial participarea la alegerile prezidentiale din SUA in cadrul unui miting mai putin ortodox, in care a vorbit despre subiecte sensibile precum figura istorica, Harriet Tubman, sau despre avort, scrie euronews.

SUA: Kanye West si-a anuntat candidatura la prezidentiale

Rapperul Kanye West si-a anuntat oficial participarea la alegerile prezidentiale din SUA in cadrul unui miting mai putin ortodox, unde a parcurs subiecte sensibile precum avortul sau religia, scrie euronews.

44 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii. Ce mesaj le-a transmis acum Nadia Comaneci fanilor sai

Astazi, 18 iulie, se implinesc 44 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii. Se intampla la Olimpiada de la Montreal, la concursul pe echipe. Exercitiile la paralele si barna ale Nadiei Comaneci au fost notate cu nota maxima. 44 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii Pe 18 iulie 1976, in .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )