Libnet.ro
UNICEF

05:30

William si Kate, criticati pentru modul in care i-au tratat pe Harry si Meghan in public: Nu asa iti intampini fratele

Adevărul Adevărul,
William si Kate, criticati pentru modul in care i-au tratat pe Harry si Meghan in public: Nu asa iti intampini fratele

Ducii de Cambridge, William si Kate, au fost criticati de fanii monarhiei dupa ce i-au ignorat pe Harry si Meghan la prima lor intalnire publica si ultimul eveniment al ducilor de Sussex in calitate de membri seniori activi ai familiei regale britanice. continuă pe Adevărul

Avertisment pentru romanii care au card bancar. Cum pot ramane acum fara bani

Cercetatorii unei importante companii specializate in domeniul securitatii cibernetice au tras un semnal de alarma cu privire la un fenomen ingrijorator care se intampla chiar acum. Cei mai vulnerabili dintre utlizatori sunt cei care nu au instalt un program antivirus pe telefon. Cum actioneaza noul troian O noua versiune a troianului bancar Ginpa fost detectata .

Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara. Cum isi risca viata

Mai este putin si va incepe primavara, iar caldura naturala va reveni in fiecare apartament, astfel ca este un bun moment sa avem grija ce facem cu centralele termice pe toata perioada primaverii si, de ce nu, a verii. Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara in perioada de primavara, trecem de la temperaturile .

Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie. Decizia de ultima ora

Romanii care ies la pensie au un motiv in plus de bucurie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca o parte din corvoada bunicilor s-a incheiat, caci .

Cum s-au comportat ducii de Sussex si ducii de Cambridge la prima revedere dupa Megxit: Harry si Meghan joviali, William si Kate i-au ignorat VIDEO

Printul Harry si Meghan Markle s-au revazut cu printul William si Kate Middleton pentru prima data de la Megxit, in ultimele luni, in cadrul ceremoniei religioase anuale care marcheaza Ziua Commonwealth.

Conducatorii din Serie A, criticati pentru ca nu suspenda campionatul

Ministrul italian al Sporturilor, Vincenzo Spadafora, i-a catalogat iresponsabili pe conducatorii Serie A, pentru faptul ca ignora deciziile guvernului de a suspenda meciurile de fotbal, din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza BBC.

CCR interzice accesul in sediu pentru persoanele care nu sunt angajate ale institutiei

Curtea Constitutionala interzice, incepand de miercuri, accesul in institutie al persoanelor care nu sunt angajate ale CCR, pentru prevenirea infectiilor cauzate de Covid-19 si de gripa, iar persoanele care vor sa depuna documente sau solicita informatii se pot adresa institutiei doar telefonic, prin mail sau posta.

Premierul Orban trage un semnal de alarma pentru romanii care pacalesc autoritatile

Ludovic Orban le transmite romanilor care vor sa vina din Italia in Romania ca nu vor putea sa evite carantina.

Sindicalistii din Sanatate cer sporuri pana la 85% pentru personalul care trateaza pacientii cu coronaviurs

Reprezentantii sindicatelor din Sanatate cer sporuri intre 55% si 85% pentru angajatii de specialitate care trateaza pacientii cu coronavirus.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2345 seconds )