Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara. Cum isi risca viata

Playtech Playtech,
Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara. Cum isi risca viata

Mai este putin si va incepe primavara, iar caldura naturala va reveni in fiecare apartament, astfel ca este un bun moment sa avem grija ce facem cu centralele termice pe toata perioada primaverii si, de ce nu, a verii. Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara in perioada de primavara, trecem de la temperaturile . continuă pe Playtech

Toti romanii care folosesc bani cash trebuie sa stie asta. Ce se intampla acum

Romania se pozitioneaza pe locul 5 in Europa in ceea ce priveste adaptarea la contactless. in ultimii 4 ani, numarul tranzactiilor efectuate cu cardul s-a triplat, conform ultimelor date din domeniul bancar. Adoptarea in crestere a tehnologiei contactless ilustreaza entuziasmul consumatorilor romani pentru noile tehnologii, care le ofera confort. Romanii care folosesc bani cash trebuie .

Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie. Decizia de ultima ora

Romanii care ies la pensie au un motiv in plus de bucurie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca o parte din corvoada bunicilor s-a incheiat, caci .

Mare atentie pentru romanii de la bloc! Ei sunt cei care pot intra, legal, in apartamente fara acordul proprietarului

Vestile nu sunt deloc bune pentru romanii de la bloc. Potrivit Capital. ro, exista o persoana care are dreptul sa intre in locuinta, fie apartament sau garsoniera, fara sa aiba acordul proprietarului.

SE SCHIMBA legea! Modificarea ii va AFECTA pe toti romanii care locuiesc la bloc

Romanii de la bloc trebuie sa stie ca, un proiect de lege a fost depus la Senat si se refera la o modificare legislativa ce reglementeaza modul in care proprietarii vor fi taxati pentru intretinerea.

CORONAVIRUS |Romanii care nu respecta izolarea la domiciliu, cercetati penal: Cate dosare au fost deschise pana acum

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca au fost deschise 18 dosare penale pe numele persoanelor care nu au respectat masura izolarii la domiciliu. Cei care au ignorat restrictiile impuse de.

Anunt important pentru romanii cu masini pe benzina si motorina. Decizia, luata de Comisia Europeana

Comisia Europeana a anuntat schimbari majore in regimul de taxe si impozite in cadrul Uniniunii Europene. Noile modificari au fost anuntate de comisarul european pentru Economie, Paolo Gentiloni. Ele privesc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )