Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul principe Nicolae si Alina Binder, detalii din culisele nuntii lor. Ce spun cei doi despre prezenta membrilor Casei Regale a Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Fostul principe Nicolae si Alina Binder, detalii din culisele nuntii lor. Ce spun cei doi despre prezenta membrilor Casei Regale a Romaniei (VIDEO)

Fostul principe Nicolae si viitoarea sa sotie Alina Binder au vorbit intr-un interviu publicat pe Youtube despre nunta pe care se pregatesc sa o faca in toamna. Acestia au dezvaluit ca la fericitul. continuă pe B1

Noi detalii despre nunta regala: Cand se casatoresc fostul principe Nicolae si Alina Binder

Fostul principe Nicolae si sotia sa, Alina Binder, se vor casatori religios pe 30 septembrie, in Romania, informeaza Romania TV. Nepotul Regelui Mihai s-a casatorit civil anul trecut, in.

Informatii noi din culisele nuntii anului. Fostul principe Nicolae si Alina Binder au dezvaluit totul

Nicolae Medforth Mills a vorbit pentru prima oara public despre cum va arata nunta anuntata pentru aceasta toamna cu Alina-Maria Binder. Vor fi invitati din 13 tari, dar si, spera el, membri ai familieri.

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul nuntii: Relatiile cu familia regala nu sunt cele mai bune, dar voi trimite invitatii. Sper ca vor veni

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul cununiei religioase cu Alina-Maria Binder, a caror casatorie civila a fost oficiata in secret anul trecut. Recent, nepotul regretatului rege Mihai a declarat ca nu se afla in cele mai bune relatii cu membrii familiei regale, insa ii va invita pe toti la nunta.

Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder va avea loc n 30 septembrie, la Sinaia

Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder va avea loc in 30 septembrie, la Sinaia. Ceremonia va fi oficiata la Biserica Sfantul Ilie si va fi urmata de o receptie la care sunt asteptati invitati din tara si strainatate.

Au stabilit data! Cand va face nunta principele Nicolae si sotia sa Alina Binder

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, si sotia sa, Alina Binder, se vor casatori religios pe 30 septembrie, in Romania. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a principelui Cununia civila a.

Sarbatoare in FAMILIA REGALA: INVITATI surpriza la NUNTA Principelui Nicolae

Fostul Principe Nicolae si sotia sa, Alina-Maria Binder, au anuntat locul in care se va desfasura ceremonia religioasa din data de 30 septembrie. Astfel, prin intermediul unei postari pe Facebook, fostul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )