Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder va avea loc n 30 septembrie, la Sinaia

Hotnews Hotnews,
 Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder va avea loc n 30 septembrie, la Sinaia

Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder va avea loc in 30 septembrie, la Sinaia. Ceremonia va fi oficiata la Biserica Sfantul Ilie si va fi urmata de o receptie la care sunt asteptati invitati din tara si strainatate. continuă pe Hotnews

Noi detalii despre nunta regala: Cand se casatoresc fostul principe Nicolae si Alina Binder

Fostul principe Nicolae si sotia sa, Alina Binder, se vor casatori religios pe 30 septembrie, in Romania, informeaza Romania TV. Nepotul Regelui Mihai s-a casatorit civil anul trecut, in.

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul nuntii: Relatiile cu familia regala nu sunt cele mai bune, dar voi trimite invitatii. Sper ca vor veni

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul cununiei religioase cu Alina-Maria Binder, a caror casatorie civila a fost oficiata in secret anul trecut. Recent, nepotul regretatului rege Mihai a declarat ca nu se afla in cele mai bune relatii cu membrii familiei regale, insa ii va invita pe toti la nunta.

Fostul principe Nicolae spune ca relatiile sale cu membrii familiei regale nu sunt cele mai bune si, chiar daca nu are comunicare cu acestia, i va invita la nunta

Fostul principe Nicolae recunoaste ca relatiile cu familia regala nu sunt bune, in continuare, el declarandu-le jurnalistilor joi, cu ocazia unei vizite in judetul Arad de Ziua Regalitatii, ca incearca sa deschida comunicarea cu familia, dar ca nu a mai vorbit cu Majestatea Sa Margareta, custodele Coroanei romane, de la moartea Regelui Mihai, transmite News. ro. Nicolae spune ca va trimite o invitatie pentru fiecare membru al familiei regale pentru nunta sa.

Fostul principe Nicolae: Relatiile mele cu familia regala nu sunt cele mai bune

Fostul principe Nicolae recunoaste ca relatiile cu familia regala nu sunt bune, el declarandu-le jurnalistilor, joi, cu ocazia unei vizite in judetul Arad de Ziua Regalitatii, ca incearca sa deschida.

Fostul principe Nicolae vorbeste despre relatia rece cu Familia Regala: Vor fi invitati Margareta si Radu la nunta

Prezent la Arad, intr-o vizita de Ziua Regalitatii, fostul principe Nicolae a vorbit despre relatia pe care o are cu membrii Familiei Regale, recunoscand ca nu este una buna. Relatiile nu sunt cele mai.

Fostul principe Nicolae spune ca relatiile sale cu membrii familiei regale nu sunt cele mai bune si chiar daca nu vorbeste cu acestia, ii va invita la nunta

Fostul principe Nicolae recunoaste ca relatiile cu familia regala nu sunt bune, in continuare, el declarandu-le jurnalistilor, joi, cu ocazia unei vizite in judetul Arad de Ziua Regalitatii, ca incearca sa deschida comunicarea cu familia, dar ca nu a mai vorbit cu Majestatea Sa Margareta de la moartea Regelui Mihai.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )