Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mozilla concediaza 250 de persoane din cauza pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mozilla concediaza 250 de persoane din cauza pandemiei

Mozilla, care detine browserul de internet Firefox, este cea mai recenta organizatie tech care anunta concedieri pe fondul crizei coronavirus COVID-19, corporatia americana renuntand la aproximativ 250 de lucratori. continuă pe Ziarul Bursa

Mozilla concediaza 250 de persoane, din cauza crizei coronavirus COVID-19

Mozilla, care detine browserul de internet Firefox, este cea mai recenta organizatie tech care anunta concedieri pe fondul crizei coronavirus COVID-19, corporatia renuntand la aproximativ 250 de lucratori.

EXCLUSIV Drama lui Marian Ionescu. Traieste un adevarat calvar din cauza fiului care se drogheaza

Solistul trupei Directia 5 a ajuns in pragul disperarii si nu stie ce sa mai faca pentru a-si scapa fiul de patima drogurilor. Marian si-a internat fiul la dezintoxiare, insa fara succes. EXCLUSIV Marian Ionescu traieste un adevarat cosmar din cauza fiului care se drogheaza Un nou scandal cu droguri in lumea mondena a Capitalei.

160 de ani de la infiintarea Fortelor Navale Romane. Ziua Marinei Romane, celebrata in mediul online, din cauza pandemiei de COVID-19

In 2020, Fortele Navale Romane sarbatoresc 160 de ani de la infiintare. Evenimentul va fi marcat insa intr-un mod cu totul diferit, din pricina pandemiei de coronavirus de pe teritoriul.

Raport FMI: Grecia ar putea inregistra un declin de cel putin 6% al PIB-ului in 2020, din princina pandemiei de COVID-19. Sectorul turistic, puternic afectat

Potrivit unui raport al Fondul Monetar International, Grecia ar putea inregistra un declin de cel putin 6% al PIB-ului anul acesta, din cauza scaderii drastice a veniturilor din sectorul turistic, domeniu vital.

Cristi Puiu, atac la CTP din cauza mastilor: Sa ajunga el sa ma scuipe, sa vorbeasca in felul asta

Zilele acestea a avut loc unul din importantele evenimente concurs din lumea cimenatografiei autohtone, este forba de festivalul de film TIFF. Printr participantii la eveniment a fost si regizorul Cristi Puiu care, inaintea proiectiei filmului sau, a avut un discurs populist impotriva purtarii mastilor de protectie. Schimb de replici dure intre Cristi Pui si CTP .

Cu politia la panda pentru a prinde cucuriguuuu: Un italian in varsta de 83 de ani, amendat din cauza cantecului cocosului

Un pensionar din Italia a fost amendat din cauza cocosului sau care continua sa trezeasca vecinii la 4. 30 dimineata, relateaza The Guardian.

Huawei va opri productia cipurilor flagship Kirin, din cauza presiunilor americane asupra operatiunilor sale

Huawei Technologies va opri luna viitoare productia cipurilor flagship Kirin, din cauza impactului presiunilor americane asupra operatiunilor sale, potrivit revistei financiare Caixin, transmite Reuters, citat de news. ro. Presiunile Statelor Unite asupra furnizorilor Huawei a facut imposibil pentru ca divizia de cipuri a grupului chinez, HiSilicon, sa continue fabricarea cipurilor, care sunt componente esentiale pentru telefoanele mobile, a afirmat Richard Yu, CEO al diviziei de produse de consum a Huawei, la lansarea noului telefon Mate 40.

Meci de Champions League anulat din cauza covid!

Pandemia de coronavirus loveste din nou in sport si o partida din Champions League a fost anulata din cauza aparitiei a doua cazuri de infestare cu noul virus gripal.

EXCLUSIV Pentru cati bani a semnat George Burcea cu PRO TV. Suma pentru care fostul sot al Andreei Balan a plecat de la Antena 1

Sotul Andreei Balan urma sa joace intr-o telenovela de la Antena 1, insa filmarile s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus, asa ca el a trecut in ograda Pro TV, unde este platit mult mai bine. George Burcea, noua vedeta de la emisiunea Ferma Asocierea imaginii cu Andreea Balan, indiferent ca a fost vorba despre .

Presedintele Trump a semnat decrete care reintroduc partial indemnizatiile suplimentare de somaj pentru zeci de milioane de americani

Presedintele american Donald Trump a semnat sambata decrete care reitroduc partial indemnizatiile suplimentare de somaj destinate zecilor de milioane de americani care si-au pierdut locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )