Libnet.ro
UNICEF

18:45

Raport FMI: Grecia ar putea inregistra un declin de cel putin 6% al PIB-ului in 2020, din princina pandemiei de COVID-19. Sectorul turistic, puternic afectat

B1 B1,
Raport FMI: Grecia ar putea inregistra un declin de cel putin 6% al PIB-ului in 2020, din princina pandemiei de COVID-19. Sectorul turistic, puternic afectat

Potrivit unui raport al Fondul Monetar International, Grecia ar putea inregistra un declin de cel putin 6% al PIB-ului anul acesta, din cauza scaderii drastice a veniturilor din sectorul turistic, domeniu vital. continuă pe B1

Cel putin sapte oameni au murit in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale produse pe insula Evia din Grecia

Cel putin sapte oameni au murit in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale si furtunile cu descarcari electrice produse pe insula Evia, in timpul weekendului, au anuntat duminica oficiali eleni citati de Reuters.

VIDEO Inundatii grave in Grecia: cel putin cinci persoane si-au pierdut viata

Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata in urma ploilor torentiale si a furtunilor care au provocat inundatii pe insula greceasca Evia in weekend, au precizat duminica autoritatile. Cele mai multe dintre victime, printre care si un bebelus, au fost gasite in interiorul sau in apropierea locuintelor lor din Evia, la nord-est de Atena.

Statele Unite. Explozie majora in orasul Baltimore: Mai multe persoane au fost ranite Cel putin un mort

O explozie majora s-a produs intr-un cartier din orasul Baltimore din Statele Unite ale Americii, distrugand mai multe imobile, ucigand cel putin o persoana si ranind alte persoane, printre care se numara si.

UPDATE Atentat sinucigas. O masina incarcata cu explozibil a fost detonata langa o baza militara din capitala Somaliei. Cel putin 8 morti si 14 raniti (VIDEO)

O explozie s-a produssambata dimineata, la o baza militara din capitala Somaliei, Mogadishu, in urma careia, cel putin opt oameni au murit si 14 au fost raniti. Martorii au declarat presei locale.

India - Cel putin zece oameni au murit intr-un incendiu izbucnit la un centru de carantina si de tratare Covid-19

Cel putin zece oameni au murit intr-un incendiu izbucnit duminica la un centru de carantina si de tratare Covid-19 din orasul indian Vijayawada, au transmis autoritatile citate de Reuters, potrivit news. ro. Echipele de interventie au salvat aproximativ 20 de pacienti si personalul medical din centrul gazduit de un hotel, iar acestia au fost dusi la un spital. Raportul initial arata ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, au spus autoritatile. Prim-ministrul indian Narendra Modi a scris pe Twitter ca este indurerat si ca a discutat situatia cu prim-ministrul statului Andhra Pradesh, Jagan Mohan Reddy.

FMI: Turismul va afecta semnificativ evolutia economiei Greciei in 2020

Grecia ar trebui sa se astepte la un declin de cel putin 6% al economiei anul acesta, din cauza veniturilor pierdute in sectorul turismului, in urma pandemiei de coronavirus COVID-19), se arata intr-un raport publicat de Fondul Monetar International FMI).

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )