Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mugur Isarescu: Dolarul se va intari! Ce se va intampla cu leul?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mugur Isarescu: Dolarul se va intari! Ce se va intampla cu leul?

Cursul de schimb euro/dolar ar putea da peste cap calculele Bancii Nationale a Romaniei BNR) privind inflatia. Banca centrala estimeaza o apreciere a monedei americane care, alaturi de cresterea pretului titeiului pe plan international, ar duce la. continuă pe Wall-Street Ro

Mugur Isarescu, explicatii esentiale despre legatura dintre BNR si cresterea economica

Banca Nationala a Romaniei nu urmareste sa sugrume cresterea creditului si nici cresterea economica, a declarat, miercuri, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, intrebat despre.

Sfaturile lui Mugur Isarescu pentru romanii care vor sa-si ia credite

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ii indeamna pe romanii care vor sa-si ia credite sa-si faca socotelile foarte atent inainte. El a mai spus ca oamenii nu sunt obligati sa-si ia credite, dar odata ce.

Fiul lui Mugur Isarescu injura ca la usa cortului pe retelele de socializare: MESAJE OBSCENE la adresa unui contestatar, mai dure chiar si decat celebrul slogan anti PSD (FOTO)

Caius Ionescu, unul dintre cei care administreaza grupurile dedicate clientilor nemultumiti de banci, si Costin Isarescu, fiul guvernatorului BNR, si-au aruncat cuvinte grele in mediul online in urma unui.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )