Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sfaturile lui Mugur Isarescu pentru romanii care vor sa-si ia credite

B1 B1,
Sfaturile lui Mugur Isarescu pentru romanii care vor sa-si ia credite

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ii indeamna pe romanii care vor sa-si ia credite sa-si faca socotelile foarte atent inainte. El a mai spus ca oamenii nu sunt obligati sa-si ia credite, dar odata ce. continuă pe B1

VARSTA de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt romanii care vor putea iesi chiar si cu 13 ani MAI REPEDE la pensie!

Vesti bune pentru romanii care nu mai mult pana la pensionare. O initiativa de modificare a Legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru mai multe categorii de pensionari care au muncit in.

Fiul lui Mugur Isarescu injura ca la usa cortului pe retelele de socializare: MESAJE OBSCENE la adresa unui contestatar, mai dure chiar si decat celebrul slogan anti PSD (FOTO)

Caius Ionescu, unul dintre cei care administreaza grupurile dedicate clientilor nemultumiti de banci, si Costin Isarescu, fiul guvernatorului BNR, si-au aruncat cuvinte grele in mediul online in urma unui.

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o luna August de cosmar. Nimic nu le merge bine

August 2018 este luna in care nu merge nimic bine pentru aceste trei zodii. Vor avea numai ghinioane. BERBEC - Marte, planeta ta dominanta, este retrogada in august, asa ca totul se simte ca fiind o povara.

Sindicatele din penitenciare anunta proteste care vor ncepe cu greva japoneza si vor culmina cu refuzul de a intra n serviciu

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta ca angajatiii din penitenciare vor intra in greva japoneza pe 10 august si vor continua protestele cu manifestatii de strada si chiar cu blocarea activitatii.

Noi precizari ale Primariei Capitalei despre vacantele n Grecia pentru seniori. Care este costul pentru fiecare participant / Au fost ocupate toate locurile, nu se mai primesc nscrieri

Primaria Capitalei spune ca suma totala a proiectului La pas prin taramul legendar al Greciei este de 1. 000 lei si nu de 1. 650 lei, asa cum a fost initial prezentat in spatiul public, subliniind, totodata, si ca pentru fiecare participant, costul este de 334 euro.

Bangladesh: Guvernul ia n calcul introducerea pedepsei capitale pentru cei care fac accidente rutiere soldate cu morti

Guvernul din Bangladesh va analiza luni un amendament ce propune introducerea pedepsei cu moartea in cazul accidentelor rutiere cauzatoare de decese, a declarat un oficial, in contextul in care zeci de mii de elevi si studenti protesteaza dupa ce doi adolescenti au fost calcati de un autobuz.

Mihai Voropchievici: Pericol mare pentru cei care nu au in componenta numelui cifra 7, respectiv literele G, P, Y!!

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, sambata, la Adevaruri ascunse, ca oamenii care nu au .

Mesajul naucitor al unui preot din Cluj pentru cei care merg la UNTOLD

Preotul din Cluj care anul trecut spunea ca UNTOLD e inchinat lui Satan socheaza din nou, cu un nou mesaj adresat celor care se afla zilele acestea la festivalul din Cluj-Napoca. UNTOLD are loc in perioada 2-5.

Procedura de stabilire a contributiei de asigurari sociale de sanatate si a contributiei de asigurari sociale pentru cei care au realizat n 2017 venituri extra-salariale

In Monitorul Oficial de joi a fost publicata Procedura de stabilire si de regularizare a contributiei de asigurari sociale de sanatate si a contributiei de asigurari sociale datorate de persoanele fizice. Aceasta se adreseaza persoanelor fizice ce au realizat in anul 2017 venituri extra salariale activitati independente, chirii, venituri din alte surse, venituri din activitati agricole supuse transelor de venit, venituri din silvicultura, piscicultura) pentru care exista obligatia platii contributiei pentru asigurarile de sanatate sau, dupa caz, platii contributiei la pensii conform reglementarilor fiscale aplicabile anul trecut. Termenul de plata este de 60 zile de la primirea deciziei de impunereVezi aici documentul din Monitorul oficial.

Masuri dure pentru cei care fac mizerie in oras

Politistii din Rovinari au gasit cum sa-i puna la punct pe tinerii care fac mizerie pe strada. Agentii i-au prins pe niste adolescenti in timp ce aruncau pe jos cojile de la seminte. in primul rand, i-au.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )