Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nereguli grave la TAROM, sub managementul Madalinei Mezei. Piloti lasati sa zboare in ciuda unor suspiciuni in legatura cu licentele lor de zbor

Antena3 Antena3,
Nereguli grave la TAROM, sub managementul Madalinei Mezei. Piloti lasati sa zboare in ciuda unor suspiciuni in legatura cu licentele lor de zbor

Noi dezvaluiri-bomba in scandalul TAROM. Madalina Mezei, fosta sefa a Tarom, a permis ca trei piloti sa zboare in continuare, chiar daca sunt verificati acum de catre Autoritatea Aeronautica care trebuie s?. continuă pe Antena3

Noi dezvaluiri-bomba, in scandalul TAROM. Piloti cu probleme, acoperiti de conducerea companiei

S-au descoperit noi nereguli sub managementul Madalinei Mezei. Directorul operational Florin Susanu a trimis o sesizare catre Autoritatea Aeronautica, cu privire la mai multe nereguli pe care le-ar fi savarsit pa.

Scandalul de la TAROM ia amploare: inlocuitorul Madalinei Mezei la sefia companiei REFUZA sa-si preia mandatul(VIDEO)

Inlocuitorul Madalinei Mezei la sefia TAROMrefuza numirea sa la conducerea companiei. Practic, Valentin Gvinda refuza sa-si semneze mandatul, informeaza B1 TV. Potrivit unei note obtinute de.

TAROM are un nou director. Cine este George Costin Barbu, cel care a fost numit in locul Madalinei Mezei

TAROM are un nou director, iar acest rol in cadrul companiei i-a fost oferit lui George Costin Barbu, luni. Astfel, acesta a inlocuit-o pe Madalina Mezei, in aceasta functie de conducere. Consiliul de Administratia al TAROM l-a desemnat pe George Costin Barbu in functia de director general provizoriu, pentru un mandat pe patru luni.

Directorul desemnat in locul Madalinei Mezei la Tarom refuza functia. Care este motivul

Valentin Gvinda, desemnat saptamana trecuta director general al Tarom, dupa demiterea cu scandal a Madalinei Mezei pentru ca nu ar fi acceptat sa retina avioane la sol in ziua motiunii, a transmis un email conducerii Tarom prin care anunta ca nu preia functia, scrie financialintelligence. ro.

Cuc analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva Madalinei Mezei

Ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, anunta, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca analizeaza posibilitatea legala de a formula o plangere penala impotriva fostului director general interimar la companiei TAROM Madalina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )