Libnet.ro
UNICEF

21:45

Niculae Badalau: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba...

B1 B1,
Niculae Badalau: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba...

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a avut luni o replica dura pentru cei care pregatesc indepartarea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului. Numarul doi din PSD a declarat la. continuă pe B1

Niculae Badalau spera ca Mihai Tudose va ramane premier: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba si solutii

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, si-a exprimat luni speranta ca premierul Mihai Tudose va ramane in functie, deoarece nu vede alta solutie, avertizand ca cei care doresc sa forteze demiterea primului ministru trebuie sa aiba si solutii.

SOFERII au de ce se sa teama. ROVINIETA se va scumpi ALARMANT. Care vor fi noile tarife

Pe langa scumpirile la alimente, combustibili si energie, anul 2018 mai vine cu o veste proasta pentru romani. De data aceasta, soferii sunt cei care vor avea de suferit. Potrivit unui proiect.

SOFERII au de ce se sa teama. ROVINIETA se va scumpi ALARMANT. Care vor fi noile tarife

Pe langa scumpirile la alimente, combustibili si energie, anul 2018 mai vine cu o veste proasta pentru romani. De data aceasta, soferii sunt cei care vor avea de suferit. Potrivit unui proiect.

Niculae Badalau spune ca in CEX trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan: Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau, spune ca in sedinta de luni a Comitetului Executiv National trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Mihai Tudose sau ministrul de Interne, Carmen Dan. Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece, a afirmat Badalau, duminica seara, la Antena 3. Presedintele executiv al PSD a mai aratat ca si premierul a gresit anuntand public ca nu mai poate lucra cu ministrul de Interne.

Se cer capete in PSD. Niculae Badalau: Cineva trebuie sa plece: Mihai Tudose sau Carmen Dan

In plina zi in care numeroase voci din PSD indeamna la calm si la rezolvarea crizei din acest moment, presedintele executiv al partidului, Niculae Badalau, iese cu o declaratie extrem de.

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau: Cineva trebuie sa plece: Tudose sau Dan

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau a facut o afirmatie soc im emisiunea Subiectiv, si anume ca maine trebuie sa se decida cine pleaca: fie premierul Mihai Tudose, fie.

Consumatorii de oua, unt si cei care utilizeaza frecvent transportul aerian au resimtit cel mai puternic scumpirile din anul trecut. Inflatia medie a fost de 3.3%

Consumatorii de oua, unt, fructe, sau cei care utilizeaza frecvent transportul aerian au resimtit cel mai mult cresterea preturilor din anul trecut, potrivit datelor publicate vineri de catre Institutul National de Statistica. Ouale s-au scumpit cu peste 43%, transportul aerian cu aproape 24%, iar untul cu 22%. La capatul celalalt avem ieftiniri la cartofi, biletele de tren si servicii postale. E drept, potrivit celui mai recent raport privind inflatia, document provenit de la Banca Nationala, in primul trimestru al acestui an, cresterea preturilor ar putea trece de 4%, urmand ca pe parcursul intregului an, inflatia sa se consolideze la valori mai mici.

Mesajul surprinzator al unei femei supraponderale pentru cei care ii critica greutatea

Melissa Gibson este o femeie din statul american Kentucky, care a postat o fotografie alaturi de iubitul ei, pe contul personal de Instagram. insa a fost criticata aspru. Practic, internautii ii.

Star Taxi despre intentia Primariei Capitalei de a dezvolta propria aplicatie de comanda taxi: Ar trebui sa ne intrebam care vor fi urmatorii agenti economici pe care Primaria doreste sa-i inchida pentru a-si deschide propriile companii

Primaria Capitalei doreste sa inchida StarTaxi, o aplicatie informatica, care functioneaza perfect legal si care isi achita toate taxele si impozitele de mai bine de 5 ani, un business dezvoltat pe capital privat, pentru a infiinta propria aplicatie de comanda taxi pe banii contribuabililor, acuza intr-un comunicat de presa Star Taxi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )