Libnet.ro
UNICEF

21:45

Nissan recheama 320.000 de masini de pe piata din Japonia! Care este CAUZA

B1 B1,
Nissan recheama 320.000 de masini de pe piata din Japonia! Care este CAUZA

Nissan a anuntat joi ca va retrage 320. 000 de masini de pe piata din Japonia pentru a repara invelisurile defecte dintr-o unitate electrica care ar putea cauza un scurtcircuit sau chiar un incendiu, noteaza. continuă pe B1

E oficial! Piata din Centrul istoric isi va schimba numele in Regele Mihai I. Anuntul facut de primarie

O piata din Deva,din zona Centrului istoric al municipiului se va numi a Regelui Mihai I. Aici se afla sediile unora dintre cele mai importante institutii din municipiu. Mica piata din zona Palatului.

Studentul din Iasi care in 2015 si-a injunghiat doi colegi si a dat foc camerei de camin, condamnat la inchisoare pe viata

Studentul care in 2015 si-a injunghiat doi colegi intr-o camera de camin a Universitatii 'Alexandru Ioan Cuza' a fost condamnat la inchisoare pe viata, printr-o prima sentinta data joi de Judecatorii Tribunalului Iasi, el fiind acuzat de omor, tentativa la omor, talharie, infractiuni comise sub forma calificata, si distrugere, transmite Agerpres.

Europa este in alerta dupa explozia din Austria care a dus la sistarea livrarilor de gaze

O explozie puternica a avut loc marti dimineata la cel mai important hub de gaze din Europa situat la Baumgarten in estul Austriei. O persoana a murit, iar cel putin 21 au fost ranite, conform bilantului pr.

Pedeapsa primita de un barbat din Bucuresti care a postat pe Facebook jigniri la adresa jandarmilor

Jandarmii au amendat cu noua sute de lei o persoana care a scris pe Facebook mesaje jignitoare si vulgare la adresa institutiei. Barbatul i-a numit sclavi pe jandarmii prezenti la sediul Directiei Nationale.

Amenda de 900 de lei pentru un barbat din Bucuresti care a postat pe Facebook jigniri la adresa jandarmilor

Un barbat din Bucuresti a primit o amenda de 900 de lei, dupa ce a postat pe Facebook mai multe mesaje in care ii jigneste pe jandarmi, numindu-i, printre altele, sclavi, scrie news. ro.

Forma rara de cancer feminin care ucide daca nu este depistata din timp. Care sunt simptomele

Cancerul vaginal este un tip de cancer foarte rar care se localizeaza la nivelul vaginului. Daca este diagnosticat in primul stadiu, este vindecabil. in primele stadii cancerul vaginal poate sa nu.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )