Libnet.ro
UNICEF

19:15

Amenda de 900 de lei pentru un barbat din Bucuresti care a postat pe Facebook jigniri la adresa jandarmilor

Hotnews Hotnews,
 Amenda de 900 de lei pentru un barbat din Bucuresti care a postat pe Facebook jigniri la adresa jandarmilor

Un barbat din Bucuresti a primit o amenda de 900 de lei, dupa ce a postat pe Facebook mai multe mesaje in care ii jigneste pe jandarmi, numindu-i, printre altele, sclavi, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Amenda de 900 de lei pentru un barbat din Bucuresti care a postat pe Facebook jigniri la adresa jandarmilor care l-au insotit pe Liviu Dragnea la DNA

Un barbat din Bucuresti a primit o amenda de 900 de lei, dupa ce a postat pe Facebook mai multe mesaje in care ii jigneste pe jandarmi, numindu-i, printre altele, sclavi.

Pedeapsa primita de un barbat din Bucuresti care a postat pe Facebook jigniri la adresa jandarmilor

Jandarmii au amendat cu noua sute de lei o persoana care a scris pe Facebook mesaje jignitoare si vulgare la adresa institutiei. Barbatul i-a numit sclavi pe jandarmii prezenti la sediul Directiei Nationale.

FOTOGALERIE Zeci de mesaje ironice si amuzante la protestul din Bucuresti: Am pierdut regina, am pierdut regele, am ramas cu nebunii

Protestul din Piata Victoriei din Bucuresti a strans duminica seara zeci de pancarte cu mesaje muscatoare si amuzante la adresa coalitiei care incearca decapitarea Justitiei. Mesajele amintesc de protestele din ianuarie-februarie, cand creativitatea protestatarilor romani a facut inconjurul lumii.

Barbat amendat pentru ca i-a facut sclavi pe jandarmii care s-au pus scut in fata lui Dragnea, la DNA

Un barbat din Bucuresti a primit o amenda de 900 de lei dupa ce i-a jignit pe jandarmi in mai multe postari pe Facebook. Acesta i-a jignit pe jandarmii care au fost prezenti pe 22 noiembrie la sediul DNA,.

Rafinaria Petrotel Ploiesti va plati Conpet 69,12 milioane lei pentru transportul titeiului in 2018

Rafinaria Petrotel Ploiesti a grupului rus Lukoil a incheiat un contract in valoare de 69,12 milioane lei cu transportatorul national de titei Conpet, pentru transportul titeiului in 2018, potrivit unui comunicat emis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Metrorex si RATB introduc biletul unic: Experiment B1 TV in traficul din Bucuresti (VIDEO)

Metrorex si RATB introduc de duminica biletul unic. Tichetul valabil 60 minute va costa cinci lei, iar cel cu 10 calatorii de cate 60 minute pentru fiecare calatorie, 34 lei. Reporterii B1 TV au.

ZERO lei pentru Pasajul de la Domnesti in 2018, desi are contractul semnat de peste sapte luni, iar licitatia a durat peste doi ani

Pasajul rutier suprateran de la Domnesti peste Centura Capitalei, unul dintre proiectele critice pentru fluidizarea traficului intr-o zona sufocata de trafic de tranzit si local, nu a primit nici un leu in proiectul de buget pe 2018 aprobat de Guvern si trimis Parlamentului spre aprobare. Taierea finantarii vine in contextul in care contractul este semnat de mai bine de sapte luni, dupa ce si asa licitatia a durat peste doi ani, o intarziere incredibila pentru un proiect esential din zona Capitalei.

Un barbat din Iasi a fost transportat cu elicopterul la spital dupa ce a fost injunghiat intr-un bar

Un barbat, in varsta de 20 de ani, a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital dupa ce a fost injunghiat intr-un bar din comuna Coarnele Caprei, judetul Iasi, de 20 de ori in.

Dan Negru, anunt exploziv pentru cei care vor sa vina la Revelionul din Bucuresti: Eu nu o sa fiu acolo!

Vedeta Antenei 1 Dan Negru are parte de o surpriza neplacuta. Mai degraba de o gluma proasta facuta de cineva pe Facebook, care a creat un eveniment fals privind organizarea unui Revelion pe 31 decembrie, de la.

Crima la metroul din Bucuresti. O tanara a fost impinsa pe sine de o femeie

O tanara a murit, marti seara, dupa ce a fost impinsa de o femeie pe linia de metrou, in statia Dristor 1. Femeia este cautata de politisti, care au prezentat fotografii si semnalmentele ei, informeaza Biroul de presa al Politiei Capitalei, transmite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )