Libnet.ro
UNICEF

21:15

Noi avertizari de la meteorologi! Cod galben de polei in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Noi avertizari de la meteorologi! Cod galben de polei in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis avertizari nowcasting cod galben de vant, ceata si polei pentru judetele Constanta, Tulcea, Botosani si Covasna. in Capitala a fost in vigoare un cod portocaliu de polei, iar. continuă pe Antena3

Cod portocaliu si Cod galben de polei in mai multe judete

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de polei, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod portocaliu si Cod galben de polei in mai multe judete, prelungite

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de polei, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Alerta ANM: Cod galben de polei pana duminica dimineata in Baragan

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de polei si depuneri semnificative de gheata valabila de sambata dupa-amiaza si pana duminica dimineata, in Bucuresti si sase judete din sud-estul Munteniei si sudul Moldovei, printre care si Calarasi.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata. Meteorologii trag un semnal de alarma fata de soferi, sa fie foarte atenti la drum. Codul galben es.

Polei pe mai multe drumuri din tara. n Buzau s-au produs 3 accidente pe o portiune de 500 de metri

Trei accidente s-au produs, joi seara, pe o portiune de doar 500 de metri, pe DN2 - E85, intre Oreavu si Posta Calnau, din judetul Buzau, din cauza carosabilului ud si inghetat, informeaza Mediafax. Pe mai multe drumuri din tara exista risc de aparitie a poleiului.

Prognoza meteo vineri 25 ianuarie: ninsori, lapovita si polei. Cod galben de inundatii in mai multe zone din tara

Frigul instalat de cateva zile in intreaga tara nu o sa plece prea curand, meteorologii anuntand un weekend cu ninsori, lapovita si polei pentru mai multe zone din tara. Later edit: Atentionarea de vreme rea a fost prelungita.

Cod rosu de avalansa in mai multe masive muntoase

Este cod rosu de avalansa in mai multe masive muntoase. Vremea rea din ultimele ore a transformat intr-un cosmar vacanta turistilor plecati la munte. Telecabinele, telegondolele si telescaunele sunt.

Cod galben de ninsori si polei n jumatate de tara pna duminica dimineata

Meteorologii au emis vineri la ora 12. 00 o informare de intensificari temporare ale vantului si polei valabila pana duminica la ora 6. De asemenea, vineri la ora 14. 00 intra in vigoare si un cod galben de ninsori si ploi insemnate. Meteorologii anunta noi zile cu ploi si polei in Bucuresti.

Cod galben de ceata si polei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, mai multe atentionari nowcasting de ploi si polei valabile in ora urmatoare in judetele Dolj si Calarasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )