Libnet.ro
UNICEF

00:06

Noi detalii despre decesul sotului lui Carmen Dan: Politia a deschis un dosar penal de MOARTE SUSPECTA

B1 B1,
Noi detalii despre decesul sotului lui Carmen Dan: Politia a deschis un dosar penal de MOARTE SUSPECTA

Noi detalii in cazul mortii sotului ministrului de Interne, Carmen Dan. Corneliu Daniel Dan a fost gasit decedat, marti, in locuinta sa din Videte, judetul Teleorman, iar politistii si procurorii au deschis. continuă pe B1

Noi detalii despre ultimul sezon Game of Thrones, dezvaluite de interpreta Sansei: Va fi cel mai sangeros si cu cele mai multe morti FOTO

Actrita britanica Sophie Turner 22 de ani), care o interpreteaza pe Sansa Stark in Game of Thrones, a oferit cateva detalii despre ultimul sezon al serialului HBO, dezvaluind printre altele ca va fi cel mai sangeros de pana acum.

Dosar penal de moarte suspecta in cazul sotului lui Carmen Dan

Politistii si procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta in cazul sotului ministrului de Interne, Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan, care a fost gasit mort, marti, in locuinta sa din Videle,.

Care ar fi cauza mortii sotului lui Carmen Dan

Sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit marti. Acesta fost gasit decedat in locuinta sa. Deocamdata, nu a fost data publicitatii in mod oficial cauza decesului, insa potrivit.

UPDATE. Sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit. Procurorii au deschis dosar de moarte suspecta

Corneliu Daniel Dan, sotul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit marti, anunta Mediafax, care citeaza reprezentanti ai Ministerului de Interne. Dosar de moarte suspecta in cazul sotului ministrului de Interne, Carmen Dan. Vecinii au anuntat faptul ca nu l-au mai vazut de o vreme pe barbatul de 57 de ani.

A MURIT sotul lui Carmen Dan (VIDEO)

UPDATE: Moartea sotului ministrului de Interne a fost confirmata oficial. Daniel Dan era bolnav de ciroza. Adunity_79612 Corneliu Daniel Dan, sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a decedat marti,.

Carmen Dan, despre dezastrul provocat de inundatii: Au afectat in ultimele cinci zile 285 de localitati, din 35 de judete

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat luni la Prefectura Brasov ca in ultimele cinci zile au fost afectate de inundatii 285 de localitati din 35 de judete, ceea ce inseamna o arie foarte mare s.

Carmen Dan: Situatia inundatiilor s-a stabilizat, au fost afectate 35 de judete. n mod cert asteptam mecanismul fondului de solidaritate al UE

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat duminica seara ca situatia din judetele grav afectate de inundatiile din ultimele zile s-a stabilizat, autoritatile actionand acum pentru indepartarea efectelor, transmite News. ro. Dan a precizat ca a discutat cu comisarul european Corina Cretu despre posibilitatea activarii mecanismului fondului de solidaritate al Uniunii Europene in cazul Romaniei, pentru a-i ajuta pe oamenii din zonele afectate cu alimente si cu repararea gospodariilor distruse de ape. Raed Arafat a spus la randul sau ca unul dintre cele mai importante efecte ale inundatiilor din ultimele zile este prabusirea podului de cale ferata din comuna Budila, judetul Brasov, avand in vedere ca s-ar fi putut produce o tragedie daca in momentul in care a lovit viitura pe sina ar fi trecut un tren.

Carmen Dan: Situatia inundatiilor s-a stabilizat, au fost afectate 35 de judete. in mod cert asteptam mecanismul fondului de solidaritate al UE

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat duminica seara ca situatia din judetele grav afectate de inundatiile din ultimele zile s-a stabilizat, autoritatile actionand acum pentru indepartarea efectelor. Dan a precizat ca a discutat cu comisarul european Corina Cretu despre posibilitatea activarii mecanismului fondului de solidaritate al Uniunii Europene in cazul Romaniei, pentru a-i ajuta pe oamenii din zonele afectate.

Incident la Brasov: Viorica Dancila, Carmen Dan si Lucian Sova, huiduiti cand au mers sa inspecteze zonele afectate de inundatii(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan si Lucian Sova au fost huiduiti luni, la iesirea din sediul Prefecturii Brasov, unde a avut loc o conferinta despre situatia din judet in urma.

VIDEO Viorica Dancila, Carmen Dan si Lucian Sova, huiduiti la Brasov / Mai multi oameni au strigat Demisia

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan si Lucian Sova, au fost huiduiti, luni, la Brasov, dupa o conferinta sustinuta la Prefectura, despre situatia calamitatilor produse in judet. La iesirea din institutie, mai multi oameni au strigat Demisia, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )