Libnet.ro
UNICEF

17:15

A MURIT sotul lui Carmen Dan (VIDEO)

B1 B1,
A MURIT sotul lui Carmen Dan (VIDEO)

UPDATE: Moartea sotului ministrului de Interne a fost confirmata oficial. Daniel Dan era bolnav de ciroza. Adunity_79612 Corneliu Daniel Dan, sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a decedat marti,. continuă pe B1

Surse: A MURIT sotul lui Carmen Dan

Corneliu Daniel Dan, sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a decedat marti, informeaza Adevarul, care citeaza surse din cadrul MAI. Cauzele mortii raman inca necunoscute. Corneliu Dan a lucrat pentru.

Sotul ministrului Carmen Dan a murit

Sotul ministrului Carmen Dan a murit, potrivit unor surse politice. Corneliu Daniel Dan a murit marti. Nu se cunoaste deocamdata cauza decesului. Revenim cu.

UPDATE. Sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit. Procurorii au deschis dosar de moarte suspecta

Corneliu Daniel Dan, sotul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit marti, anunta Mediafax, care citeaza reprezentanti ai Ministerului de Interne. Dosar de moarte suspecta in cazul sotului ministrului de Interne, Carmen Dan. Vecinii au anuntat faptul ca nu l-au mai vazut de o vreme pe barbatul de 57 de ani.

Surse. Sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit

Corneliu Daniel Dan, sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a decedat marti, potrivit unor surse din Ministerul de Interne. Cauzele mortii raman inca necunoscute.

Sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit

Corneliu Daniel Dan, sotul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit marti, anunta Mediafax, care citeaza reprezentanti ai Ministerului de Interne.

Care ar fi cauza mortii sotului lui Carmen Dan

Sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit marti. Acesta fost gasit decedat in locuinta sa. Deocamdata, nu a fost data publicitatii in mod oficial cauza decesului, insa potrivit.

VIDEO Viorica Dancila, Carmen Dan, Lucian Sova si Petre Daea au fost huiduiti in fata Prefecturii Brasov

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan, Lucian Sova si Petru Daea au fost huiduiti, luni, la Brasov, dupa ce au sustinut o conferinta la Prefectura privind situatia inundatiilor.

Incident la Brasov: Viorica Dancila, Carmen Dan si Lucian Sova, huiduiti cand au mers sa inspecteze zonele afectate de inundatii(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan si Lucian Sova au fost huiduiti luni, la iesirea din sediul Prefecturii Brasov, unde a avut loc o conferinta despre situatia din judet in urma.

VIDEO Viorica Dancila, Carmen Dan si Lucian Sova, huiduiti la Brasov / Mai multi oameni au strigat Demisia

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan si Lucian Sova, au fost huiduiti, luni, la Brasov, dupa o conferinta sustinuta la Prefectura, despre situatia calamitatilor produse in judet. La iesirea din institutie, mai multi oameni au strigat Demisia, relateaza Mediafax.

Viorica Dancila si Carmen Dan au plecat in zonele afectate de INUNDATII: Vrem sa vedem ce s-a intamplat (VIDEO)

Viorica Dancila si Carmen Dan au plecat in zonele afectate de inundatii. Premierul a cerut o aveluare a pagubelor si a apromis autoritatilor ajutoare de la Guvern. Adunity_79580 Prezenta noastra.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )