Libnet.ro
UNICEF

08:15

Noi schimbari in Codul Rutier. Dispozitivul pe care soferii il pot folosi cand sunt la volan

Antena3 Antena3,
Noi schimbari in Codul Rutier. Dispozitivul pe care soferii il pot folosi cand sunt la volan

Mai multe modificari legislative aduse Codului Rutier ii pun la incercare specialisti. Ultimele reglementari arata ca poti folosi tableta la volan, dar nu si telefonul, iar autobuzele din Capitala vor avea dreptul de a putea circula si pe linia de tramvai. continuă pe Antena3

Schimbari in Codul Rutier: Romanii nu pot folosi telefoanele la volan, dar este permisa utilizarea acestui dispozitiv

Recent, un pachet de schimbari aduse Codului Rutier creeaza noi contriverse in randul specialistilor. Soferii nu pot utiliza telefoanele mobile in timpul condusului, insa este permisa folosirea tabletelor in.

Declaratia Unica 2020. Este ultima zi in care romanii pot depune declaratia la ANAF

Declaratia Unica 2020. Astazi este ultima zi in care se poate depune depune Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoane fizice, astfel incat persoanele care fac acest lucru sa primeasca anumite bonificatii, informeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

Declaratia Unica 2020. Marti, 30 iunie, este ultima zi in care romanii pot depune Declaratia Unica

Declaratia Unica 2020. Maine, 30 iunie 2020, este ultima zi in care poate fi depusa Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoane fizice. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a postat, pe pagina sa de Facebook, un model al declaratiei unice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )