Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un nou protest in Piata Victoriei, la o saptamana dupa violentele de la mitingul diasporei

B1 B1,
Un nou protest in Piata Victoriei, la o saptamana dupa violentele de la mitingul diasporei

Un nou protest are loc vineri seara in Piata Victoriei din Capitala. Este vorba despre o actiune de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor de vinerea trecuta, potrivit mesajului de pe pagina. continuă pe B1

Un nou protest in Piata Victoriei, la o saptamana dupa violentele de la mitingul diasporei (FOTO)

UPDATE: Aproximativ 400 de persoane protesteaza in Piata Victoriei. Unii dintre protestatari poarta masti de gaze. Un nou protest are loc vineri seara in Piata Victoriei din Capitala. Este vorba.

VIDEO Un nou protest n Piata Victoriei la o saptamna dupa violentele din 10 august / Protestatarii s-au ntors cu spatele catre sediul Guvernului tinnd minile n sus

Cateva sute de persoane s-au strans vineri in Piata Victoriei pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit violent pentru a dispersa multimea. Oamenii au scandat Unitate; Demisia! si Justitie, nu coruptie!. UPDATE 23:00 Protestatarii s-au intors cu spatele catre sediul Guvernului, tinand mainile in sus, potrivit Agerpres. Gestul a fost facut la ora 22,45, cand fusese convocata pe retelele de socializare o actiune de comemorare a violentelor inregistrate la mitingul din 10 august.

Un nou protest n Piata Victoriei la o saptamna dupa violentele din 10 august

Aproximativ 200 de persoane s-au strans vineri in Piata Victoriei pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit violent pentru a dispersa multimea.

LIVETEXT VIDEO Un nou protest n Piata Victoriei la o saptamna dupa violentele din 10 august / Unele persoane poarta masca de gaze

Cateva sute de persoane s-au strans vineri in Piata Victoriei pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit violent pentru a dispersa multimea. 43: Lumea striga M. 36: Unele persoane poarta masca de gaze. Unii scandeaza Unitate21. 27: Lumea scandeaza Demisia!, Justitie, nu coruptie!.

Aerul din Piata Victoriei, verificat dupa o sesizare la 112. Rezultatele masuratorilor efectuate

Un cetatean a solicitat, marti, prin apel la 112, o verificare a aerului in Piata Victoriei, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov, care precizeaza ca, potrivit masuratorilor efectuate de catre echipajele.

Democratia moare in gaze si bastoane!. Romanii se pregatesc sa iasa din nou in Piata Victoriei

Piata Victoriei va fi din nou plina. Un protest este anuntat pentru vineri seara, ora 22:45, la o saptamana de la manifestatiile din 10 august care au fost marcate de interventia violenta a Jandarmeriei, peste 450 de oameni avand nevoie de ingrijiri.

O noua seara de protest in Piata Victoriei: Un barbat a blocat strada(VIDEO)

Un nou protest are loc marti seara in Piata Victoriei din Capitala. Este a cincea zi consecutiva de protest, insa numarul manifestantilor este mult mai redus decat in serile trecute. in ciuda.

Victor Ponta il deconspira pe Liviu Dragnea: El a stat in spatele VIOLENTELOR din Piata Victoriei

Victor Ponta il acuza pe Liviu Drganea de violentele din Piata Victoriei. Fostul premier spune ca nu intamplatot toti liderii Guvernului PSd s-au aflat in concediu in perioada protestelor.

Femeia jandarm lovita in Piata Victoriei va fi externata

Femeia jandarm care a fost lovita la mitingul care a avut loc vineri in Piata Victoriei si un alt jandarm vor fi externati marti de la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de.

Magda Vasiliu, reactie dupa reactia lui Iohannis referitoare la violentele din Piata Victoriei: Oamenii aia au fost calcati in picioare, gazati, fugariti, loviti, iar presedintele face apel la PSD sa-si bage mintile in cap?!

Jurnalista Magda Vasiliu s-a aratat dezamagita de reactia lui Iohannis dupa violentele care au avut loc in Piata Victoriei. Adica oamenii aia au fost calcati in picioare, gazati, fugariti,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )