Libnet.ro
UNICEF

14:15

O noua seara de protest in Piata Victoriei: Un barbat a blocat strada(VIDEO)

B1 B1,
O noua seara de protest in Piata Victoriei: Un barbat a blocat strada(VIDEO)

Un nou protest are loc marti seara in Piata Victoriei din Capitala. Este a cincea zi consecutiva de protest, insa numarul manifestantilor este mult mai redus decat in serile trecute. in ciuda. continuă pe B1

O noua seara de protest in Piata Victoriei: Oamenii ies in strada pentru a patra zi consecutiv. Un barbat a fost ridicat din multime(VIDEO)

UPDATE: in Piata Victoriei au mai ramas cateva sute de oameni care s-au adunat in jurul steagului Uniunii Europene pictat pe asfalt, au cantat imnul Romaniei si au scandat numele Simonei Halep pe care au aplaudat.

O noua seara de protest in Piata Victoriei: Oamenii ies in strada pentru a patra zi consecutiv

Protestatarii s-au adunat din nou luni, pentru a patra seara consecutiv, in Piata Victoriei din Capitala pentru a manifesta fata de actiunile Guvernului Dancila. Peste 100 de oameni se afla in fata.

Protest Piata Victoriei: peste 5.000 persoane. In piata a ajuns si presedintele PNL, Ludovic Orban

Peste 5. 000 de persoane se afla sambata seara, in jurul orei 20. 00, in Piata Victoriei, unde se desfasoara un nou protest anti PSD, la care ia parte si liderul PNL, Ludovic Orban. Liderul liberal a trecut prin multimea stransa in piata, oprindu-se.

Protest Piata Victoriei: a doua zi de proteste anti - PSD s-a desfasurat fara incidente majore

Protestul antiguvernamental inceput sambata in Piata Victoriei din Bucuresti s-a desfasurat fara incidente majore, in zona mai ramanand oameni si dupa miezul noptii. Primii protestatari au inceput sa se stranga in Piata Victoriei inca de sambata.

Consilier in Guverul Romaniei, despre protestatarii prezenti vineri seara in Piata Victoriei: Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa!!

Cristian Birdac, consilier la Secretariatul General al Guvernului, a facut, pe pagina sa de Facebook, mai multe jigniri la adresa protestatarilor prezenti vineri seara in Piata Victoriei. Acesta a afirmat ca.

Procurorii militari incep audierile in dosarul privind modul de interventie a jandarmilor la protestele de vineri seara din Piata Victoriei

Procurorii militari, care fac cercetari cu privire la modul de interventie a jandarmilor si la incidentele petrecute la manifestatia de vineri seara din Piata Victoriei, vor incepe luni audierile, persoanele ranite in urma interventiei jandarmilor fiind chemate in cursul acestei zile la sediul Parchetului Militar pentru a le oferi date anchetatorilor.

Se anunta o noua seara de protest in Piata Victoriei: `Nu putem da inapoi! Ramanem in strada pana la caderea Guvernului Dancila!`

Romanii se pregatesc sa iasa din nou in strada duminica, pentru a treia seara consecutiv. Ca si pana acum, protestul antiguvernamentala fost anuntat pe Facebook. Oamenii sustin ca vor ramane in.

LIVEVIDEO Un nou protest n Piata Victoriei. Mii de oameni s-au adunat deja n fata Guvernului

Un nou protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei. Zeci de oameni au ajuns in fata Guvernului inca de dimineata, manifestatia propriu-zisa fiind anuntata insa pe retelele de socializare incepand cu ora 18. Este a doua zi de proteste consecutive in Piata Victoriei. Vineri seara zona a fost teatrul interventiei violente a Jandarmeriei care a folosit masiv gaze lacrimogene si a lovit manifestantii, marea lor majoritate pasnici. ----------------18:53 La garduri, multi protestatari discuta cu jandarmii care stau in cordon. Atmosfera este calma. 18:50 Circa 3. 000 de oameni acum in piata, multi in zona centrala, multi inghesuiti pe trotuarul si peluza din fata muzeului Antipa, unde este umbra. Unii protestatari discuta in grupuri ce li s-a intamplat cu o seara inainte, unii isi arata ranile, juliturile. 18:48 Circulatia a fost inchisa si dinspre Lascar Catargiu spre Mihalache si Buzesti, dar si dinspre Titulescu/Buzesti spre Calea Victoriei si Lascar Catargiu. 18:42 Jandarmii au largit perimetrul ingradit, iar circulatia pe Bd Aviatorilor si pe Bd Kiseleff spre Piata Victoriei a fost inchisa. in jumatate de piata acum nu se mai ciircula, desi numarul de oameni inca e mic. O noua masura mai restrictiva fata de celelalte proteste.

Un nou protest in Piata Victoriei, anuntat pentru duminica seara

Un nou protest anti-guvernamental este anuntat sa aiba loc duminica seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a treia zi consecutiv. Manifestatia a fost anuntata pe Facebook, iar participantii la.

Miting si duminica seara in Piata Victoriei din Capitala. Protestatarii spun ca nu vor pleca din fata Guvernului pana cand actualul Executiv nu isi da demisia

Un nou protest anti-guvernamental este anuntat sa aiba loc duminica seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a treia zi consecutiv. Manifestatia a fost anuntata pe Facebook, iar participantii la protest spun ca nu vor pleca din fata Guvernului pana cand actualul Executiv nu isi da demisia.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )