Libnet.ro
UNICEF

06:00

Oficiali din Coreea de Nord si Coreea de Sud vor avea o ntlnire luni, cnd vor discuta detalii ale summitului din toamna

Hotnews Hotnews,
 Oficiali din Coreea de Nord si Coreea de Sud vor avea o ntlnire luni, cnd vor discuta detalii ale summitului din toamna

Delegatiile din Coreea de Nord si Coreea de Sud vor participa luni la o intalnire oficiala, in cadrul careia este posibil sa se stabileasca o data pentru summitul dintre presedintii celor doua tari, relateaza Reuters, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Toate trenurile din tara vor avea intarzieri de pana la cinci ore

Toate trenurile din tara vor avea, cel putin luni, o intarziere medie de doua ore, intrucat circulatia pe ruta Craiova-Caracal a fost deviata, fiind afectata intreaga retea feroviara, a declarat, pentru.

Trucul femeilor din Coreea pentru un ten perfect. Nu-ti imaginai ca este atat de simplu

Femeile din Coreea au ten perfect, iar timpul pare sa nu-si puna amprenta asupra infatisarii lor. Astazi iti prezentam unul dintre secretele acestor femei. Ai nevoie de o solutie tonica pe care o poti aplica.

Trei intreprinderi din Coreea de Sud, acuzate de incalcarea sanctiunilor impuse de ONU Coreei de Nord. Importau carbune si fier via Rusia

Trei intreprinderi sud-coreene au importat carbune si fier din Coreea de Nord incalcand sanctiunile ONU, au acuzat vineri autoritatile vamale sud-coreene, potrivit AFP.

SONDAJ Ce efecte vor avea protestele si incidentele violente din ultimele zile?

Dupa o prima zi de proteste anti-PSD marcata de violente iesite din comun ale Jandarmeriei impotriva protestatarilor nevinovati, au urmat doua zile de manifestatii pasnice. Guvernul si jandarmeria nu au dat semne ca si-ar asuma vreo responsabilitate pentru actiunea brutala de vineri, iar liderii coalitiei de guvernamant mai degraba au tacut. Ce efecte crezi ca va avea acest nou val de manifestatii?Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )