Libnet.ro
UNICEF

11:30

SONDAJ Ce efecte vor avea protestele si incidentele violente din ultimele zile?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce efecte vor avea protestele si incidentele violente din ultimele zile?

Dupa o prima zi de proteste anti-PSD marcata de violente iesite din comun ale Jandarmeriei impotriva protestatarilor nevinovati, au urmat doua zile de manifestatii pasnice. Guvernul si jandarmeria nu au dat semne ca si-ar asuma vreo responsabilitate pentru actiunea brutala de vineri, iar liderii coalitiei de guvernamant mai degraba au tacut. Ce efecte crezi ca va avea acest nou val de manifestatii?Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis, reactie dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa incidentele extrem de violente de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu.

Tudor Chirila, dupa incidentele violente de la mitingul diasporei: Instigatorii trebuie izolati. O Romanie normala nu se obtine prin violenta VIDEO

Tudor Chiria a facut apel la calm dupa incidentele violente din Piata Victoriei, in care jandarmii au recurs la gaze lacrimogene pentru a opri inaintarea manifestantilor. Artistul subliniaza ca violenta nu este o solutie, ci un numar cat mai mare de oameni pasnici va reusi sa faca diferenta la mitingul Diasporei.

Reactia Patriarhiei, dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Ura nu e benefica pentru tara

Reprezentantii Patriarhiei romane au trimis sambata, 11 august, un mesaj numit indemn la pace, dialog si coresponsabilitate sociala, ca urmare a incidentelor violente de vineri seara, din Piata Victoriei.

Cancelarul austriac, Sebastian Kurz: Condamnam cu fermitate confruntarile violente din Bucuresti

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a scris, pe pagina sa de Twitter, ca Austria condamna cu fermitate confruntarile violente din Bucuresti in urma carora numerosi demonstranti si jurnalisti au fost.

Toate trenurile din tara vor avea intarzieri de pana la cinci ore

Toate trenurile din tara vor avea, cel putin luni, o intarziere medie de doua ore, intrucat circulatia pe ruta Craiova-Caracal a fost deviata, fiind afectata intreaga retea feroviara, a declarat, pentru.

Mircea Badea, reactie dupa discursul Presedintelui cu privire la protestele violente din Piata Victoriei: Iohannis nu e presedintele romanilor

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa cu privire la incidentele de la protestele din Piata Victoriei, in care aduce noi acuzatii la adresa.

Klaus Iohannis, prima aparitie publica dupa protestele violente din Piata Victoriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut prima aparitie dupa violentele de vineri noapte din Piata Victoriei. Seful statului a participat alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de duminica de la Biserica.

Oficiali din Coreea de Nord si Coreea de Sud vor avea o ntlnire luni, cnd vor discuta detalii ale summitului din toamna

Delegatiile din Coreea de Nord si Coreea de Sud vor participa luni la o intalnire oficiala, in cadrul careia este posibil sa se stabileasca o data pentru summitul dintre presedintii celor doua tari, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )