Libnet.ro
UNICEF

06:00

ONU: China si alte tari din Asia si-au inasprit cenzura in contextul pandemiei de covid-19

Adevărul Adevărul,
ONU: China si alte tari din Asia si-au inasprit cenzura in contextul pandemiei de covid-19

China si alte tari din Asia, precum Cambodgia si Filipine, si-au inasprit cenzura in timpul pandemiei de covid-19, boala provocata de noul coronavirus, semnaleaza inaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet. continuă pe Adevărul

ONU critica inasprirea cenzurii in China si in alte tari din Asia pe durata pandemiei

Inaltul comisar al ONU pentru drepturile omului, Michelle Bachelet, a estimat miercuri ca atat China cat si alte tari din Asia, precum Cambodgia si Filipine, si-au inasprit cenzura in timpul pandemia de Covid-19.

Enervat de refuzul cancelarului Merkel, Trump amana summitul G7 si invita alte tari, printre care Rusia, sa se alature reuniunii

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat sambata ca va amana summitul G7 prevazut in iunie in Statele Unite si ca va invita alte tari sa se alature reuniunii, scrie AFP.

Fermierii si pescarii din Asia vand cu succes in online

Odata cu instalarea pandemiei la nivel global, fermierii din Malaysia erau ingrijorati ca trebuie sa arunce tone de legume proaspete. Comertul electronic i-a salvat insa, deoarece au putut sa se conecteze cu clienti prin intermediul lui, informeaza BBCNews. com.

Cand pot romanii sa calatoreasca in tari din afara. Calendarul redeschiderii turismului extern

Cei care isi doreau sa-si planifice vacantele in strainatate, chiar de astazi, din prima zi oficiala de vara, o tara a anuntat ca isi redeschide granitele pentru turistii romani. Este vorba despre Bulgaria.

Medicul Virgil Musta explica de ce Romania a reusit sa limiteze impactul pandemiei de COVID-19, comparativ cu multe tari din vestul Europei

Medicul Virgil Musta, seful sectiei COVID-19 de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a comentat pe Facebook evolutia pandemiei de COVID-19, in contextul in care au trecut doua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )