Libnet.ro
UNICEF

11:17

Orasul din Romania unde detinutii se vor putea bucura de libertate daca merg la teatru alaturi de copii. Ce inseamna proiectul inedit Liber-art

Adevărul Adevărul,
Orasul din Romania unde detinutii se vor putea bucura de libertate daca merg la teatru alaturi de copii. Ce inseamna proiectul inedit Liber-art

Detinutii pot beneficia de un proiect inedit propus de un teatru pentru copii si tineret din municipiul Botosani. Mai precis acestia pot beneficia de libertate pe perioada unui spectacol de teatru la care vor asista alaturi de copiii acestora. continuă pe Adevărul

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa. E ca-n Vestul Salbatic

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa este Berbesti, judetul Valcea. Bataile si scandalurile sunt la ordinea zilei iar politistii sunt pur si simplu depasiti de situatie.

Voi cu Voicu. Satul din Romania in care s-a aratat Fecioara Maria

Aparitiile Fecioarei Maria, numite si marianice, sunt intamplari descrise ca iviri de factura supranaturala ale Fecioarei Maria care se arata unei persoane sau mai multora, o singura data sau de mai multe ori.

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, reactie dura dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, Andreea Ciuca, a avut o reactie extrem de virulenta dupa publilcarea protocolului secret dintre ICCJ, SRI si Parcgetul General. in opinia judecatorului,.

Cetatenii turci din Romania, asteptati la vot

Cetatenii turci din Romania voteaza, astazi si maine, la ambasada Turciei din Bucuresti si la Consulatul din Constanta, la alegerile prezidentiale si parlamentare, iar ambasadorul turc Osman Koray Ertas a subliniat faptul ca sunt primele alegeri dupa referendumul din 2017.

Vine potopul! COD PORTOCALIU de inundatii in ROMANIA! Unde lovesc VIITURILE

Atentionari Cod portocaliu de inundatii au fost emise dumidnica pentru rauri mici din judetele Constanta, Tulcea, Arad, Hunedoara si Timis, valabile pana la ora 24:00. Potrivit hidrologilor, ca urmare a.

Topul salariilor uriase din Romania. Cat castiga sefa DNA

Romania poate fi considerata si tara salariilor mari. Daca ne uitam unde trebuie, cum ar fi institutiile importante si in special la functiile de conducere de acolo. BNR, ASF si ROMATSA detin de.

Masinile diesel, INTERZISE oficial: Anuntul Comisiei Europene despre cele 3 MILIOANE de masini din Romania! Soferii sunt iNGROZITI...

Tot mai multe state vest-europene au impus restrictii pentru masinile care merg cu motorina, iar altele intentioneaza sa faca acelasi lucru. Mai mult, Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de.

The New York Times critica justitia din Romania: Lupta anti-coruptie, in pericol dupa ordinul de demitere al sefei DNA

Cotidianul american The New York Times a criticat felul in care este aplicata justitia in Romania si a atras un semnal de alarma sustinand ca lupta anti-coruptie este in pericol dupa ordinul de demitere al.

Date ingrijoratoare despre adolescentele din Romania. Stam mai prost ca Rwanda, Trinidad-Tobago, Botswana sau Burundi

Romania ocupa un rusinos loc 54 in topul conditiilor de trai oferite copiilor, cu doua pozitii mai jos decat anul trecut. Clasamentul a fost intocmit de Salvati Copiii, organizatie care a monitorizat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )