Libnet.ro
UNICEF

01:05

Date ingrijoratoare despre adolescentele din Romania. Stam mai prost ca Rwanda, Trinidad-Tobago, Botswana sau Burundi

B1 B1,
Date ingrijoratoare despre adolescentele din Romania. Stam mai prost ca Rwanda, Trinidad-Tobago, Botswana sau Burundi

Romania ocupa un rusinos loc 54 in topul conditiilor de trai oferite copiilor, cu doua pozitii mai jos decat anul trecut. Clasamentul a fost intocmit de Salvati Copiii, organizatie care a monitorizat. continuă pe B1

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

MedLife achizitioneaza SfatulMedicului.ro, cea mai mare platforma de informatii medicale din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitia in proportie de 100% a platformei sfatulmedicului. ro cel mai mare hub de informatii medicale din Romania. infintat in urma.

IMM-urile si antreprenorii din Romania, incurajati sa patrunda pe piata SUA

Prin programul Smart Start USA, acestia pot accesa finantare pentru extindere pe piata nord-americana * Ilan Laufer: Romania are nevoie de un program care sa sprijine IMM-urile si patrunderea acestora pe pietele externe, si care sa nu mai depinda de niciun guvern ori alta institutie publica Proiectul Smart Start USA, initiat si coordonat de Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, este un program destinat facilitarii accesului IMM-urilor din Romania, si din Europa de Est, pe piata americana, prin crearea unui parteriat extins cu autoritatile locale, camerele de comert, sindicatele si societatea civila.

Forumul Judecatorilor din Romania, REACTIE DURA dupa atacurile de la mitingul PSD la adresa magistratilor

Forumul Judecatorilor din Romania FJR) reactioneaza extrem de dur dupa declaratiile liderului PSD, Liviu Dragnea, si ale presedintelui ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, de la mitingul de sambata din Piata.

Noi date CUTREMURATOARE despre romanca ucisa in Germania: Ucigasul era chiar iubitul ei si...

Luni la pranz, Matyu Kostov 19 ani) a asteptat-o pe Iulia 15 ani) sa iasa de la scoala si au mers impreuna in parcul din centrul orasului Viersen, acolo unde locuiau. Fata il anuntase de ceva vreme ca se.

A incercat sa se SINUCIDA la aflarea diagnosticului. Dezvaluiri CUTREMURATOARE despre o mare artista din Romania: Ea a stiut tot timpul ca este grav bolnava

Artista Anda Calugareanu a murit la doar 45 de ani, in urma unei lungi suferinte. Sotul regretatei artiste, Alexandru Medeleanu, a povestit cum i-au gresit diagnosticul medicii romani. Din cauza durerilor,.

Locul din Romania unde oamenii stiu cu patru zile inainte cum va fi vremea. Care e explicatia fenomenului

Exista un loc in Romania unde oamenii stiu exact cum va fi vremea cu patru zile inainte. Nu vorbim despre niciun fenomen paranormal, desi in zona circula legende si povesti despre mistere neelucidate pana ac.

Rasturnare de situatie: a recunoscut tot! Adevarul despre iubitul din viata ei: Te iubesc de nu mai pot...

A stiut de la bun inceput ca el este alesul, iar acum au unul dintre cele mai unite mariaje din showbiz-ul romanesc, intelegandu-se de minune. Prezentatoarea de televiziune formeaza un cuplu.

Japonezii isi paveaza Capitala cu PANOURI SOLARE la un cost mai mic decat autostrazile din Romania...

Tokyo va fi pavat cu panouri solare, a anuntat guvernul metropolitan din capitala Japoniei. Viitoarele strazi solare care capteaza energia soarelui prin intermediul unor panouri instalate sub suprafata.

O jucatoare de tenis din Romania a rabufnit: Ce va da dreptul sa ma judecati? Asta nu insemna ca sunt lipsita de valoare sau vreo proasta (FOTO)

Campioana nationala Andreea Prisacariu, singura reprezentanta a Romaniei in proba junioarelor de la Roland Garros le-a dat un raspuns transant celor care o critica pentru ca este mai.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )