Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: Din 12 decembrie se va putea circula pe calea ferata Gara de Nord - Otopeni

Adevărul Adevărul,
Orban: Din 12 decembrie se va putea circula pe calea ferata Gara de Nord - Otopeni

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca cel mai probabil dupa data de 12 decembrie se va putea circula pe calea ferata Gara de Nord - Otopeni. continuă pe Adevărul

Din 12 decembrie, 72 de trenuri vor circula 2424 pe ruta Gara de Nord Aeroportul Henri Coanda

Din data de 12 decembrie, 72 de trenuri vor circula pe ruta Gara de Nord Aeroportul Henri Coanda si returs, timp de 2424. Astfel, calatorii vor putea ajunge cu trenul de la Gara de Nord la Aeroport, in doar 20.

DE LA 12 DECEMBRIE: 72 de trenuri vor circula intre Gara de Nord si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti

72 de trenuri vor circula 24h24h, incepand din 12 decembrie, intre Gara de Nord Bucuresti si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa al CFR SA.

Raed Arafat: Romanii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii pana la ora 01.00

Oamenii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii intre orele 05. 00 pe6 decembrie, candvor fi alegerile parlamentare, a anuntat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed A.

CFR: 72 de trenuri vor circula zilnic intre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

72 de trenuri de la trei operatori de transport vor circula, incepand din 12 decembrie, la un interval de 40 de minute, intre Gara de Nord Bucuresti si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, anunta CFR Infrastructura.

P Organizatia Salvati Copiii lanseaza platforma voteazapentrucopii.ro, o analiza a programelor politice cu referire la copii pentru alegerile din 6 decembrie 2020

In Romania, peste 1. 000 de copii se afla in risc de saracie si excluziune sociala si nu au beneficiat de educatie de calitate in timpul pandemiei 1, iar 45. 000 dintre ei abandoneaza anual scoala, in timp ce sase nou-nascuti dintr-o mie mor inainte de a implini un an. Cu toate acestea, garantarea drepturilor copilului, prin protectie impotriva oricaror forme de abuz, prin asigurarea educatiei de calitate si acces la servicii medicale moderne si acces la servicii sociale de calitate, nu constituie preocuparea fundamentala a unora dintre programele de guvernare pe care partidele politice le-au anuntat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

CORONAVIRUS |Turnul Eiffel va fi redeschis publicului din 16 decembrie

Turnul Eiffel se va redeschidepentru turistidupa ce a ramas inchis timp de mai multe saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unui mesaj publicat marti pe contul de Twitter al.

STS implementeaza tehnologia blockchain pentru alegerile din 6 decembrie

Sistemele si aplicatiile informatice care vor fi utilizate la alegerile parlamentare din 6 decembrie, au implementata tehnologia blockchain, anunta STS. Sistemele dezvoltate de Serviciul de.

DOCUMENT Decizii ale Guvernului: Pietele vor fi redeschise, iar cetatenii cu drept de vot vor putea circula liber, de alegeri, pana la 1.00 noaptea

Guvernul va aproba in sedinta de vineri un proiect de Hotarare privind starea de alerta, fiind luate in calcul propuneri ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta. Hotararea de Guvern va avea doua masuri principale, una privind redeschiderea pietelor, iar cealalta privind libertatea de circulatie in ziua alegerilor.

CORONAVIRUS |Austria se pregateste de o relaxare a restrictiilor: Ce reguli se vor aplica incepand din 7 decembrie

Austria va intra, incepand de luni, 7 decembrie, intr-o etapa de relaxare a restrictiilor impuse pe 17 noiembrie pentru a opri raspandirea in ritm ingrijorator a noului coronavirus, informeaza vindobona. org.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )