Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce a patit un student roman in Marea Britanie. Ce simptome a avut, pas cu pas

Playtech Playtech,
Ce a patit un student roman in Marea Britanie. Ce simptome a avut, pas cu pas

Un student roman in Marea Britanie s-a infectat cu Sars-Cov-2. Care a fost parcursul sau de la infectare pana acum? Alex Trandafir a fost dovada ca virusul nu ocoleste pe nimeni si ca toti oamenii trebuie sa fie vigilenti. Un student roman in Marea Britanie descrie simptomele pe care le-a avut: Niste frisoane groaznice Virusul . continuă pe Playtech

Marea Britanie: Imunitatea de grup a scazut in vara de la 6% la 4,4%

Anticorpii contra noului coronavirus au intrat in declin rapid in cadrul populatiei din Marea Britanie de-a lungul verii, arata un studiu publicat marti, ce sugereaza ca protectia dupa infectie nu e de lunga durata si ca imunitatea de grup scade in timp, transmite Reuters.

Coronavirus: Marea Britanie va incepe vaccinarea personalului medical de saptamana viitoare (presa britanica)

Autoritatile responsabile de sanatatea publica din Marea Britanie sunt pregatite sa inceapa distribuirea vaccinului Oxford AstraZeneca incepand de lunea viitoare, transmite Reuters citand informatii publicate de The Sun.

Marea Britanie este prima tara care isi va vaccina personalul medical impotriva Covid-19

Personalul medical din Marea Britanie va fi vaccinat impotriva infectiei cu Covid-19 peste cateva saptamani, anunta Guvernul Marii Britanii, conform Daily Mail. Un e-mail al directorului NHS National.

Marea Britanie va infecta voluntari sanatosi cu SARS-CoV-2, intr-un studiu de provocare a infectiei in mod delibrat

Marea Britanie a anuntat ca va lansa primul studiu de provocare a infectiei din lume, pentru COVID-19, in valoare de 33,6 milioane de lire sterline, in cadrul caruia voluntari sanatosi vor fi infectati in mod deliberat cu coronavirus, in speranta ca vor identifica mai repede un vaccin, potrivit The Washington Post.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )