Libnet.ro
UNICEF

17:15

Marea Britanie este prima tara care isi va vaccina personalul medical impotriva Covid-19

B1 B1,
Marea Britanie este prima tara care isi va vaccina personalul medical impotriva Covid-19

Personalul medical din Marea Britanie va fi vaccinat impotriva infectiei cu Covid-19 peste cateva saptamani, anunta Guvernul Marii Britanii, conform Daily Mail. Un e-mail al directorului NHS National. continuă pe B1

Prima tara care isi vaccineaza medicii impotriva COVID-19. Vaccinul ar trebui sa fie disponibil inainte de Craciun

O campanie masiva de vaccinare a intregului personal medical impotriva COVID-19 va avea loc in perioada urmatoare in Marea Britanite, relateaza presa internationala.

Coronavirus: Marea Britanie va incepe vaccinarea personalului medical de saptamana viitoare (presa britanica)

Autoritatile responsabile de sanatatea publica din Marea Britanie sunt pregatite sa inceapa distribuirea vaccinului Oxford AstraZeneca incepand de lunea viitoare, transmite Reuters citand informatii publicate de The Sun.

Romanii care nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Decizia e ferma

O categorie de romani nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Astfel, romanii care au antecedente penale nu mai au voie in Marea Britanie, iar masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din Uniunea Europeana. Romanii care au condamnari mai .

Romanii cu antecedente penale nu mai au acces in Marea Britanie, de la 1 ianuarie 2021

Masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din Uniunea Europeana. Ministerul de Interne al Marii Britanii a anuntat ca toti cetatenii UE, printre care si romanii, care au condamnari penale mai mari de un an de inchisoare nu vor mai putea intra in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021.

Marea Britanie si Japonia au semnat un acord comercial

Marea Britanie si Japonia au semnat vineri, la Tokyo, un acord comercial bilateral, primul mare tratat de acest fel post-Brexit pentru Londra, intr-un moment in care aceasta poarta negocieri dificile cu Uniunea Europeana, scrie Agerpres.

Marea Britanie vrea sa introduca de la 1 ianuarie noi reguli pentru a interzice accesul cetatenilor UE cu cazier

Marea Britanie va introduce de la 1 ianuarie noi reguli prin care va interzice intrarea pe teritoriul sau a cetatenilor din Uniunea Europeana care au cazier, ceea ce va insemna un tratament egal pentru acestia cu regimul aplicat cetatenilor cu situatii similare din restul tarilor lumii, scrie Agerpres citand agentia Reuters.

Marea Britanie va infecta voluntari sanatosi cu SARS-CoV-2, intr-un studiu de provocare a infectiei in mod delibrat

Marea Britanie a anuntat ca va lansa primul studiu de provocare a infectiei din lume, pentru COVID-19, in valoare de 33,6 milioane de lire sterline, in cadrul caruia voluntari sanatosi vor fi infectati in mod deliberat cu coronavirus, in speranta ca vor identifica mai repede un vaccin, potrivit The Washington Post.

Primul acord comercial semnat de Marea Britanie dupa Brexit: Britanicii au batut palma cu Japonia

Marea Britanie si Japonia au semnat vineri, oficial, acordul comercial, primul de acest fel incheiat de Regatul Unit dupa Brexit, in timp ce negocierile cu partenerii din Uniunea Europeana sunt in continuare blocate, transmite Reuters.

Tara care incepe de urgenta vaccinarea in pandemie. Milioane de romani traiesc aici

Conform agentiei de presa Reuters, Guvernul Germaniei anunta ca se pregateste pentru vaccinare inainte de finele anului 2020. Ministerul sanatatii intentioneaza sa creeze 60 de centre speciale de vaccinare. Guvernul Germaniei anunta vaccinare pana la finele lui 2020 Aceste 60 de centre vor fi create pentru a se asigura ca vaccinurile pot fi stocate la .

Marea Britanie ar putea lansa un vaccin anti COVID in prima jumatate a anului viitor

Ministrul britanic al Sanatatii, Matt Hancock, a declarat luni ca un vaccin impotriva COVID-19 nu este gata inca, dar a precizat ca dorim sa fim pregatiti in cazul in care totul merge perfect, preconizand ca lansarea ar putea avea loc in prima parte.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )