Libnet.ro
UNICEF

12:15

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Adevărul Adevărul,
Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Patru persoane au fost ranite usor dupa ce o soferita de 33 de ani a vrut sa faca o manevra de depasire. Toate victimele erau din masina acrosata, care a fost proiectata intr-un cap de pod. continuă pe Adevărul

Doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc ieri, la Hideaga, in Maramures. Doua femei au ajuns la spital in urma ranilor suferite. Anuntul prin 112 semnala ca una dintre victime a ramas incarcerata.

Un roman a murit si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier in Belgia

Un roman a murit marti in urma unui accident rutier produs in localitatea belgiana Bertrix si alti doi romani sunt raniti, relateaza website-ul lavenir. net. Conducatorul vehiculului inmatriculat in.

Un roman a murit, iar alti doi sunt raniti in urma unui accident produs in Belgia

Un roman a murit, iar alti doi sunt raniti in urma unui accident rutier produs marti in sudul Belgiei. Soferul unui vehicul a pierdut controlul asupra directiei intr-o curba si a lovit un copac, in zona.

Hillary Clinton a fost implicata intr-un accident rutier

Automobilul in care se afla Hillary Clinton a fost implicat intr-un accident rutier. Totul s-a intamplat in timp ce fosta prima doamna a SUA se indrepta catre un eveniment de colectare de fonduri pentru.

Trafic ingreunat pe DN4, in apropiere de Frumusani din cauza unui accident rutier

Traficul rutier a fost ingreunat, miercuri dimineata la iesirea din Bucuresti catre frumusani din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme.

Hillary Clinton a fost implicata intr-un accident rutier - VIDEO

Vehiculul Serviciului american de protectie a personalitatilor Secret Service) care o transporta pe Hillary Clinton, fost secretar de Stat american, a fost implicat intr-un accident, dar fosta Prima Doamna a.

Accident teribil pe DN 151, in localitatea Balda. Sunt opt victime

O persoana si-a pierdut viata si alte sapte au fost ranite in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua masini, pe drumul judetean 151, pe raza localitatii Balda, a anuntat, joi,.

VIDEO Deputatul Bacalbasa, la un pas de moarte in urma unui accident stupid: Am avut sanse 50% s-o mierlesc!

Parlamentarul PSD s-a ales cu un traumatism cranio-facial urat dupa ce, in vacanta fiind, s-a impiedicat de o bordura in apropiere de farul de la Sulina, pe care incerca sa-l surprinda intr-o fotografie.

Accident rutier produs pe fondul neacordarii de prioritate. Doua persoane au fost ranite

Un galatean este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a patruns cu masina pe care o conducea intr-o intersectie fara sa se asigure, intrand in coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar.

Accident chimic in Germania! Cel putin 13 persoane au fost ranite

Cel putin 13 persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa un accident chimic produs marti in sediul unei companii din sud-vestul Germaniei, informeaza publicatia Der Spiegel si site-ul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )