Libnet.ro
UNICEF

11:45

Doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier

Adevărul Adevărul,
Doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc ieri, la Hideaga, in Maramures. Doua femei au ajuns la spital in urma ranilor suferite. Anuntul prin 112 semnala ca una dintre victime a ramas incarcerata. continuă pe Adevărul

Un roman a murit, iar alti doi sunt raniti in urma unui accident produs in Belgia

Un roman a murit, iar alti doi sunt raniti in urma unui accident rutier produs marti in sudul Belgiei. Soferul unui vehicul a pierdut controlul asupra directiei intr-o curba si a lovit un copac, in zona.

Trafic ingreunat pe DN4, in apropiere de Frumusani din cauza unui accident rutier

Traficul rutier a fost ingreunat, miercuri dimineata la iesirea din Bucuresti catre frumusani din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme.

Un roman a murit si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier in Belgia

Un roman a murit marti in urma unui accident rutier produs in localitatea belgiana Bertrix si alti doi romani sunt raniti, relateaza website-ul lavenir. net. Conducatorul vehiculului inmatriculat in.

VIDEO Deputatul Bacalbasa, la un pas de moarte in urma unui accident stupid: Am avut sanse 50% s-o mierlesc!

Parlamentarul PSD s-a ales cu un traumatism cranio-facial urat dupa ce, in vacanta fiind, s-a impiedicat de o bordura in apropiere de farul de la Sulina, pe care incerca sa-l surprinda intr-o fotografie.

Victimele unui accident petrecut in Bucuresti, ajutate de un pompier gorjean care participa la exercitiul SEISM 2018

Doi purtatori de cuvant ai structurilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta care participau la exercitiul SEISM 2018 au renuntat pentru cateva momente la misiunea lor pentru a ajuta victimele unui accident rutier.

Zeci de colete imprastiate pe sosea dupa ce o masina de curierat a fost implicata intr-un grav accident rutier la Vaslui. O mama cu doi copii, ranite dupa impact

Sapte persoane au fost grav ranite, trei dintre ele fiind incarcerate, in urma unui grav accident produs luni 15 octombrie, pe drumul european 581, pe raza localitatii vasluiene Banca, la intersectia cu drumul judetean 245 D.

Zeci de colete imprastiate pe sosea dupa ce o masina de curierat a fost implicata intr-un grav accident rutier la Vaslui. O mama cu doi copii, raniti dupa impact

Sapte persoane au fost grav ranite, trei dintre ele fiind incarcerate, in urma unui grav accident produs luni 15 octombrie, pe drumul european 581, pe raza localitatii vasluiene Banca, la intersectia cu drumul judetean 245 D.

FOTO DN 7, scena unui nou accident rutier. Trei oameni au fost raniti dupa ce un TIR s-a rasturnat peste un autoturism

Marti dupa-amiaza, DN 7 / E 81, considerat unul dintre cele mai periculoase drumuri din Romania, a fost scena unui nou accident rutier produs de aceasta data pe Dealul Negru, in localitatea Milcoiu din judetul Valcea. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce un TIR s-a rasturnat peste un autoturism.

GRAV accident rutier in apropiere Capitala! O masina s-a rasturnat. Bilantul VICTIMELOR

Doua masini au fost implicate, duminica, intr-un accident rutier in comuna Pantelimon, pe DN3, una dintre ele, in care se aflau trei persoane si un catel, rasturnandu-se. Cauza principala a accidentului.

Hillary Clinton a fost implicata intr-un accident rutier

Automobilul in care se afla Hillary Clinton a fost implicat intr-un accident rutier. Totul s-a intamplat in timp ce fosta prima doamna a SUA se indrepta catre un eveniment de colectare de fonduri pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )