Libnet.ro
UNICEF

05:45

Pentru prima oara in istorie, ONU a amorsat o bomba cu efecte globale potential devastatoare

Adevărul Adevărul,
Pentru prima oara in istorie, ONU a amorsat o bomba cu efecte globale potential devastatoare

Este un eveniment uluitor si care creeaza, in premiera mondiala, o noua jurisprudenta care va schimba total regulile geopoliticii demografice si reglementarilor internationale in dosarul si asa exploziv al migrantilor de populatii, scrie jurnalistul Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Reactia uluitoare a unui bebelus care gusta pentru prima oara inghetata. Imaginile care au facut inconjorul internetului (VIDEO)

Chiar daca este frig afara, reactia unui bebelus care a gustat pentru prima oara inghetata a devenit virala la scurt timp. Reactia sa hilara face acum inconjurul internetului.

VIDEO Cupa Ligii Frantei: PSG, in finala pentru a zecea oara in istorie

PSG s-a calificat pentru a zecea oara in finala Cupei Ligii Frantei, competitie pe care a castigat-o de opt ori ultima data in 2018). Parizienii au trecut in semifinale de Reims, scor 3-0, pe Stade Auguste-Delaune Reims).

PENTRU PRIMA DATA DIN 2013 Cererile de creditare corporate din zona euro, in scadere

Cererile pentru credite ale companiilor din zona euro au scazut neasteptat in trimestrul patru din 2019, pentru prima data in ultimii sase ani, in pofida masurilor de stimulare adoptate de Banca Centrala Europeana, arata datele unui studiu publicat ieri de BCE, transmite Reuters, conform Agerpres.

A tinut totul secret! Faimoasa cantareata, mama pentru prima data (Galerie FOTO)

Cantareata Sia a devenit pentru prima data mama, la varsta de 44 de ani. LACRIMI PENTRU MONICA TATOIU! A FACUT GESTUL EXTREM! VESTEA DESPRE SINUCIDERE A CAZUT CA UN TRASNET GALERIE FOTO) Faimoasa.

Pentru prima oara, smartphone-ul va fi folosit pentru a vota in alegeri in Statele Unite

Miza nu este una foarte mare, fiind vorba de alegerea unor membri din consiliul de conducere al Comitatului King, insa va reprezenta un test important pentru aceasta modalitate de vot.

VIRALUL ZILEI: Cum reactioneaza un bebelus care gusta pentru prima oara inghetata (VIDEO)

Reactia unui bebelus care a gustat pentru prima oara inghetata face inconjurul internetului.

Cristina Siscanu, despre relatia cu Madalin Ionescu si copiii lui: Nu Petra mi-a spus pentru prima oara mama!

Povestea lor parea complicata la inceput, dar astazi se scrie simplu, pentru ca impreuna au reusit sa depaseasca fiecare hop, sa darame prejudecati. in timp ce isi facea incalzirea pentru Survivor, Cristina Siscanu a vorbit pentru Ok! despre cei care ii dau puterea sa continuie, despre viata alaturi de Madalin si copiii lor.

BEC: Cererile pentru credite ale companiilor din zona euro, in scadere pentru prima data din 2013

Cererile pentru credite ale companiilor din zona euro au scazut neasteptat in trimestrul patru din 2019, pentru prima data in ultimii sase ani, in pofida masurilor de stimulare adoptate de Banca Centrala Europeana, arata datele unui studiu publicat marti de BCE, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )