Libnet.ro
UNICEF

10:45

PENTRU A TERGIVERSA DOSARUL TEL DRUM Dragnea se judeca cu Comisia Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU A TERGIVERSA DOSARUL TEL DRUM Dragnea se judeca cu Comisia Europeana

Liviu Dragnea pare ca a gasit solutia amanarii cercetarilor in dosarul Tel Drum. Seful PSD a contestat indirect raportul intocmit de Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF). continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea vs Comisia Europeana. Seful PSD ataca la Tribunalul UE de la Luxemburg raportul OLAF ce constata frauda cu fonduri europene din dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a atacat la Tribunalul UE de la Luxemburg raportul intocmit de OLAF Oficiul european antifrauda, o institutie a Comisiei Europene) care constata o frauda din fonduri UE de peste 20 milioane euro si care a dus la deschiderea Dosarului Tel Drum, dosar in care seful PSD este urmarit penal de DNA. Informatia a fost dezvaluita de Ziare. com, care arata ca Dragnea vrea sa ajunga la anularea raportului OLAF mai degraba pe o cale colaterala.

Ziare.com: Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana pentru a putea anula raportul OLAF referitor la frauda Tel Drum cu fonduri europene

Liviu Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana, la Tribunalul UE din Luxemburg, incercand, pe o cale colaterala, sa obtina anularea raportului OLAF care constata frauda cu fonduri europene in dosarul Tel Drum in care este inculpat liderul PSD de catre procurorii DNA, informeaza ziare. com.

Miscare incredibila pentru a scapa de dosarul Tel Drum: Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana

Decizie inedita luata de Liviu Dragnea pentru a scapa de dosarul penal Tel Drum! Liderul PSD a dat Comisia Europeana in judecata la Tribunalul Uniunii Europene de la Luxemburg. Potrivit site-ului Tribunalului.

Comisia Europeana despre actiunea lui Dragnea, care contesta n instanta raportul OLAF ce a dus la deschiderea dosarului Tel Drum: Vom depune observatii ntr-un interval adecvat

Comisia Europeana a anuntat, luni, intr-un raspuns pentru Mediafax, ca a fost notificata cu privire la actiunea liderului PSD Liviu Dragnea, care contesta in instanta raportul OLAF ce a dus la deschiderea dosarului Tel Drum, si precizeaza ca va depune observatiile intr-un timp adecvat, mentionand ca respecta independenta OLAF si a instantelor europene.

VIDEO Cum arata o sosea modernizata de Tel Drum acum doar doi ani. Trece chiar pe langa fosta vila a lui Liviu Dragnea

Dupa doi ani de la finalizarea lucrarilor la drumul care leaga Mamaia de Navodari, soferii dau cu masinile in gropile aparute in carosabil. Una dintre firmele responsabile este Tel Drum.

De ce s-a luat Dragnea la tranta cu OLAF

Contestarea raportului OLAF la Curtea de Justitie a Uniunii Europene este doar o incercare a liderului PSD de a castiga timp in dosarul Tel Drum, considera expertii in drept, ce sustin ca actiunea este fara sanse de reusita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )