Libnet.ro
UNICEF

01:05

Persoana anului 2018 pentru prestigioasa revista Time: gardienii adevarului. Jurnalisti ucisi, intemnitati, intimidati

Adevărul Adevărul,
Persoana anului 2018 pentru prestigioasa revista Time: gardienii adevarului. Jurnalisti ucisi, intemnitati, intimidati

Persoana anului 2018 pentru jurnalistii de la celebra revista Time sunt gardienii care si-au riscat inclusiv viata pentru a spune adevarul jurnalistul Jamal Khashoggi, ucis in ambasada Arabiei Saudite din Turcia, jurnalistii Wa Lone si Kyaw Soe Oo din Myanmar, intemnitati pentru un articol scris, fondatoarea unui site de stiri din Filipine - Maria Ressa si jurnalistii de la publicatia The Capital Gazette din Annapolis, SUA. continuă pe Adevărul

Ele sunt mamicile celebre ale anului 2018

Puternice, frumoase, celebre si de cariera, ele sunt mamicile anului 2018. Adela Popescu, Adelina Pestritu si Ela Craciun sunt doar cateva din vedetele din Romania care au nascut in 2018. Afla mai multe detalii despre cum a decurs nasterea fiecareia.

Cele mai bune 10 filme ale anului 2018, potrivit criticilor VIDEO

Anul 2018 a adus pe marile ecrane productii cinematografice de exceptie. Acum, la sfarsit de an, publicatia The Hollywood Reporter prezinta topul celor mai bune 10 filme din 2018, potrivit opiniilor unor critici de film.

Analiza macroeconomica a anului 2018

Anul ce va trece in cateva zile a purtat cu sine dezbateri largi legate de evolutia macroeconomica a Romaniei. De la date statistice interpretate incorect la propaganda privind evolutia anumitor parametri economici, anul 2018 a fost unul in care nu s-au manifestat dezechilibre majore, de natura sa arate o evolutie inconsistenta. Ca si anul trecut, anul curent va demonstra lipsa unor riscuri sistemice severe/ridicate.

Teribil! E socul anului! Ce s-a intamplat cu Smiley! Toate femeile sunt in delir!

Smiley e barbatul anului 2018 la Gala Unica! Artistul a reusit sa-i surclaseze pe Cove sau Vladimir Draghia, nume grele in showbiz, scrie Stirimondene. Pe langa Smiley, la aceasta categorie au mai fost.

Perspektiva Seriale BEST. Serialele, noile religii ale anului 2018

Am facut topul serialelor. Poti vedea desfasurari logice de androizi, familii bogate, orasele unde se-ntampla fapte sinistre, Terra dupa 250 de ani de-acum, spioni si criminali. Serialele sunt noile religii. Poti ajunge usor un fanatic ca multi alti contemporani care povestesc serialele ca si cum ar fi viata lor. Confunda realitatea cu fictiunea si rostogolesc prefabricate de gandire consumate fast food ca si cum li s-ar fi intamplat lor. Asta-i viata cand iti bagi serial in vena dimineata, la pranz si seara. Nauca viata ta. E un serial.

Record in 2018 pentru o celebra piesa de Craciun din 1994

Cantareata Mariah Carey stabileste un record de accesare online cu piesa sa de Craciun din 1994 All I Want For Christmas Is You, care a fost ascultata de 10,8 milioane de ori pe platforma Spotify in ajunul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )