Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 300 de gospodarii din judetul Buzau au ramas fara alimentare cu energie electrica

Adevărul Adevărul,
Peste 300 de gospodarii din judetul Buzau au ramas fara alimentare cu energie electrica

Premierul interimar Mihai-Viorel Fifor a convocat o videoconferinta cu prefectii din judetele afectate in ultimele ore de fenomenele meteorologice periculoase. Pentru ca si Buzaul a fost afectat de fenomenele meteo, a fost nevoie ca si prefectul Carmen Ichim si membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta sa intre in sedinta. continuă pe Adevărul

Mai multe localitati din judetul Tulcea au ramas fara curent electric. Cod portocaliu valabil pana la ora 18.00

Avertizarea meteorologica este valabila joi, 18 ianuarie, intre orele 1. 00 si 18. 00 pentru judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea si zona joasa a judetelor Neamt si Bacau. Aici vor fi intensificari ale vantului cu viteze, in general, de 75-85 km/h si temporar va ninge viscolit.

UPDATE Mai multe localitati din judetul Tulcea au ramas fara curent electric. Cod portocaliu valabil pana la ora 18.00

Avertizarea meteorologica este valabila joi, 18 ianuarie, intre orele 1. 00 si 18. 00 pentru judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea si zona joasa a judetelor Neamt si Bacau. Aici vor fi intensificari ale vantului cu viteze, in general, de 75-85 km/h si temporar va ninge viscolit.

Peste 2.700 de abonati au ramas fara curent electric din cauza viscolului. in ce zone sunt cele mai grave probleme

Peste 2. 700 de abonati au ramas fara curent electric din cauza vantului puternic. Din cauza conditiilor meteo deosebite au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a societatii E-Distributie Dobrogea.

Peste 20 de persoane angajate la Spitalul Judetean au ramas fara salarii pe card

Persoanele in cauza au fost informate prin sms alert ca s-au retras bani din contul lor, fara ca ele sa fie cele care au retras banii. Colegii lor din spital sunt speriati sa nu fie ei urmatorii pagubiti.

O femeie a ramas fara mani dupa ce a hranit cainele din curte

O femeie in varsta de 59 de ani a ramas fara ambele maini dupa ce a incercat sa hraneasca patrupedul fiicei ei. intamplarea de necrezut a avut loc in comuna Sadova.

Ninsorile abundente fac probleme. Mii de oameni din toata tara au ramas fara curent electric

Codul portocaliu de ninsoare si viscol face ravagii in Romania. Zeci de mii de oameni din Moldova, Dobrogea, precum si localitatile aflate la poalele muntilor nu au curent electric. Potrivit.

O femeie din Gagauzia a ramas fara antebrat la locul de munca

Accident la locul de munca: o femeie de 49 de ani, angajata la o fabrica de dulciuri din satul Budjak din Gagauzia, a ramas fara antebratul drept, care i-a fost prins intr-un malaxor.

Traficul pe Valea Oltului blocat de doua ori azi-noapte. 12 localitati din Valcea au ramas fara curent

Pe Valea Oltului, ieri seara si azi noapte traficul pe DN 7 a fost intrerupt aproximativ 5 ore. Din cauza poleiului si a stratului de zapada, sapte tiruri au ramas intr-o panta in dreptul localitatii Cornet. Ulterior, din cauza unor caderi de bolovani de pe versanti, in jurul orei 1. 00 traficul a fost din nou blocat mai bine de doua ore. Tot de azi noapte, 12 localitati din judetul Valcea au ramas fara curent electric.

inca un incendiu cu victima, in judetul Buzau. O batrana din Patarlagele a fost carbonizata

Pompierii de la ISU au fost solicitati sa intervina, joi dimineata, pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-o locuinta, din orasul Patarlagele. Ajunsi la fata locului, pompierii plecati de la Statia Maruntisu cu doua autospeciale au gasit o femeie decedata, cel mai probabil din cauza intoxicatiei cu fum.

Prahovean ranit intr-un accident produs in judetul Buzau din cauza neatentiei la volan

Un accident rutier s-a produs marti, la iesire din localitatea Sahateni, la kilometrul 49 al drumului national 1 B. Au fost implicate un TIR si un autoturism, iar evenimentul s-a soldat cu ranirea unui barbat. Coliziunea s-a produs in momentul in care una dintre masinile implicate in accident ar fi incercat un viraj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )