Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mai multe localitati din judetul Tulcea au ramas fara curent electric. Cod portocaliu valabil pana la ora 18.00

Adevărul Adevărul,
Mai multe localitati din judetul Tulcea au ramas fara curent electric. Cod portocaliu valabil pana la ora 18.00

Avertizarea meteorologica este valabila joi, 18 ianuarie, intre orele 1. 00 si 18. 00 pentru judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea si zona joasa a judetelor Neamt si Bacau. Aici vor fi intensificari ale vantului cu viteze, in general, de 75-85 km/h si temporar va ninge viscolit. continuă pe Adevărul

UPDATE Mai multe localitati din judetul Tulcea au ramas fara curent electric. Cod portocaliu valabil pana la ora 18.00

Avertizarea meteorologica este valabila joi, 18 ianuarie, intre orele 1. 00 si 18. 00 pentru judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea si zona joasa a judetelor Neamt si Bacau. Aici vor fi intensificari ale vantului cu viteze, in general, de 75-85 km/h si temporar va ninge viscolit.

Ministrul Educatiei: Cursurile au fost suspendate in mai multe scoli din tara

Cursurile in mai multe scoli din localitati aflate in judetele in care este vreme rea au fost suspendate, a declarat ministrul Educatiei, Liviu Pop, joi, la videoconferinta cu prefectii,.

Arad: Strazi inchise in mai multe cartiere din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil a depasit in unele locuri o jumatate de metru

Mai multe strazi din cateva cartiere ale municipiului Arad au fost inchise, miercuri, dupa ce, din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil era foarte mare, in unele locuri depasind o jumatate de metru. Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, fiind necesara interventia autoritatilor pentru extragerea apei cu motopompe, potrivit news. ro.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de polei si viscol in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de ploaie si polei, valabila in doua judete din zona Banatului, pe durata urmatoarelor.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi si polei in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de ploaie si polei, valabila in doua judete din zona Banatului, pe durata urmatoarelor.

Starea drumurilor. Coduri de viscol si ninsori: mai multe drumuri inchise, iar mii de case nu au curent electric

Mai multe drumuri din tara sunt inchise, iar mii de case au ramas fara curent electric, in contextul in care optsprezece judete se afla sub avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile pana joi seara.

Consiliul Concurentei a amendat cu 23,4 milioane lei mai multe companii din piata serviciilor de paza

Consiliul Concurentei a anuntat, astazi, ca a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 23,42 milioane lei aproximativ cinci milioane euro) un numar de 33 de companii si patru asociatii pentru fixarea pretului minim, respectiv facilitarea fixarii pretului minim pe piata serviciilor de paza.

Care este pretul unei cafele de la Starbucks in mai multe tari din lume

Compania Starbucks sustine ca produsele au aceeasi aroma intensa a cafelei, indiferent de locatie. Preturile difera insa de la tara la tara, arata Daily Mail. Elvetia inregistreaza cele.

Traficul pe Valea Oltului blocat de doua ori azi-noapte. 12 localitati din Valcea au ramas fara curent

Pe Valea Oltului, ieri seara si azi noapte traficul pe DN 7 a fost intrerupt aproximativ 5 ore. Din cauza poleiului si a stratului de zapada, sapte tiruri au ramas intr-o panta in dreptul localitatii Cornet. Ulterior, din cauza unor caderi de bolovani de pe versanti, in jurul orei 1. 00 traficul a fost din nou blocat mai bine de doua ore. Tot de azi noapte, 12 localitati din judetul Valcea au ramas fara curent electric.

Peste 300 de gospodarii din judetul Buzau au ramas fara alimentare cu energie electrica

Premierul interimar Mihai-Viorel Fifor a convocat o videoconferinta cu prefectii din judetele afectate in ultimele ore de fenomenele meteorologice periculoase. Pentru ca si Buzaul a fost afectat de fenomenele meteo, a fost nevoie ca si prefectul Carmen Ichim si membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta sa intre in sedinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )