Libnet.ro
UNICEF

21:00

Piata leasingului financiar din tara noastra va creste cu 14%, in 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata leasingului financiar din tara noastra va creste cu 14%, in 2018

Piata leasingului financiar din tara noastra va creste, in acest an, cu 14%, fata de anul anterior, iar valoarea bunurilor finantate va ajunge la 2,5 miliarde euro, a afirmat, ieri, intr-o conferinta de specialitate, Mircea Cotiga, presedintele Industriei de Leasing al Asociatiei ALB Roma-nia. continuă pe Ziarul Bursa

FATA DE ANUL TRECUT Piata leasingului financiar din tara noastra va creste cu 14%, in 2018

Piata leasingului financiar din tara noastra va creste, in acest an, cu 14%, fata de anul anterior, iar valoarea bunurilor finantate va ajunge la 2,5 miliarde euro, a afirmat, ieri, intr-o conferinta de specialitate, Mircea Cotiga, presedintele Industriei de Leasing al Asociatiei ALB Roma-nia.

Premiera mondiala. Veterinarii din tara noastra au facut o descoperire uriasa pentru eradicarea pestei porcine

Boala care a luat carnea de pe mesele a sute de mii de romani ar putea avea leac! Veterinarii din tara noastra au facut o descoperire uriasa pentru eradicarea pestei porcine, in premiera.

Jurnalul unui medic rezident, publicat pe Facebook de senatorul Adrian Wiener: Rezidentiatul din tara asta e o bataie de joc! n goana dupa bani, reputatie, functii, rezidentiatul a devenit un talmes-balmes din care ies medici doar cei norocosi

Rezidentiatul din tara asta e o bataie de joc! Am trecut prin rezidentiat ca printr-o masina de spalat. multi ne intrebam daca nu stiam mai multe cand am inceput. si majoritatea suntem siguri ca daca ne-ar fi lasat acasa 2 ani sa ne citim ghidurile si tratatele am fi iesit medici mai buni. chiar si asa cu 0 experienta clinica. Pentru ca experienta clinica e o bataie de joc. o gluma. - este un fragment din jurnalul unui medic rezident, publicat pe Facebook de senatorul USR Adrian Wiener, medic si membru al Comisiei de Sanatate din Senat.

ANUL 2017: Tara noastra, a opta putere agricola a UE

Productia agricola a Uniunii Europene a avut o valoare de 432,6 miliarde de euro in 2017, cu 6,2% mai mare decat in 2016, statele membre cu cea mai mare productie agricola totala fiind Franta 72,6 miliarde de euro sau 17% din totalul UE), Germania 56,2 miliarde euro sau 13%), Italia 55,1 miliarde euro sau 13%), arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Tara noastra - exportator net de electricitate, in ultimii doi ani

Productia de energie electrica a Romaniei ianuarie 2016 - septembrie 2018), a fost preponderent superioara consumului, ceea ce inseamna ca in cea mai mare parte a timpului tara noastra a jucat un rol de exportator net de energie electrica in regiune, se arata in raportul Consiliului Concurentei.

E cod galben de vreme rea! Vant puternic, lapovita si ninsoare in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, vineri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de vant, lapovita si ninsoare, valabila in judete din zona Dobrogei. Potrivit sursei citate, pana.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata densa in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in noua judete din Muntenia si Transilvania, in orele urmatoare. Conform Administratiei.

Elevii de nota 10 la BAC au plecat din tara! La ceremonia organizata la Sectorul 1 parintii au primit distinctiile in locul copiilor

Primaria Sectorului 1 a premiat, miercuri, elevii care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat, respectiv rezultate deosebite la olimpiadele internationale. Problema este ca edilul din.

Presedintele Parlamentului European va vizita tara noastra

Premierul Viorica Dancila anunta ca saptamana viitoare presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, lideri ai grupurilor politice si alti oficiali europeni vor face o vizita in Romania, urmand sa fie discutate chestiuni de interes pentru viitorul Uniunii Europene, precum cadrul financiar multianual, Brexit, viitorul Uniunii Europene post-Brexit, evolutia politicii de securitate.

Tomac: Tara noastra este confiscata de un condamnat penal

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat astazi intr-o conferinta de presa, ca actualii guvernanti merg pe contrasens si nu au nimic in comun cu prioritatile Romaniei, partidul pe care il reprezinta urmarind crearea unei majoritati parlamentare care sa voteze demiterea Guvernului Dancila.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )